onsdag 27. april 2016

Cash Street gikk meget bra lørdag, og prøver seg på Åby i V75 under Olympiatravet lørdag

Cash Street gikk et veldig bra løp lørdag til 2 plass i V75 på Sørlandet. Han gikk siste 1000 meter på 1,13,8 og da i tredje, fjerde spor siste runden. Regner vi om det til førstespor blir det fort 1,11,5. Tengsareid var veldig fornøyd med hesten, han fungerer bra og ting ser lyst ut. Derfor stiller vi til start på Åby lørdag under Olympiatravet. Stort bare å ha starthest på sånne dager, men vi reiser selvsagt ikke uten ambisjoner. Hesten er i utvikling og trakk et fint 5 spor over 1609 meter. Noen av oss tar turen nedover for å få med oss løpet og denne flotte travdagen i Gøteborg. Det ventes ca 15.000 tilskuere til denne dagen som er den største på Åby gjennom året.

Russel Street gikk godkjent prøveløp sist lørdag og er flott utvikling. Han avsluttet siste 500 meter på 1,19 og går mye mer i strikkene. Han begynner å skjønne hva dette går ut på. Han trenes for fullt noen mnd til før vi tar han opp til Norge, da skal han være klar.

Royalty Street gikk på Biri sist fredag og fungerte dårlig. Han galopperte fra start og gjentok også senere. Dette var en meget stor skuffelse etter de gode rapportene vi hadde fått på hesten. Han har vokst veldig den siste mnd, noe de utsendte fra Stall Bacalao fikk erfare. Vi kjente nesten ikke igjen hesten etter sist. Dette kombinert med et veldig tøft jobb lørdagen i forveien kan være noe av årsaken til den dårlige prestasjonen. Han blir sjekket i morgen torsdag, men vi er litt usikre på hva det kan være. Det skal også legges til at banen på Biri denne dagen var veldig løs, mange som gikk seg stive. Vi håper Kolnes finner ut av dette ellers må vi gjøre endringer og det ganske så raskt.

Goldie Street trener lett og ser finere ut, hun skal til ny sjekk denne uka for å se om alt er på stell. Er det det trenner vi for start i midten av mai.

Ellers er det ikke noe nytt å melde om unghestene, alt ser fortsatt bra ut.

3 kommentarer:

Putte Wallis sa...

Kommer ni ladda för ledningen eller kör ni till slut? Kommer ni ändra något i utrustning?
Lycka till !!

Morten Skjolddal sa...

Planen er å prøve litt i fra start og ser om det rekker. Blir trolig sko rundt om og helstengt. Gått med dette tidligere. Takk for lykkeønskninger. :-)

Putte Wallis sa...

Tack för svar. Fin häst ni har. Jag kommer spika iallafall :)