tirsdag 1. mars 2016

Royalty Street til start i morgen, og gode rapporter på hestene.

Royalty Street debuterer i morgen på Bjerke. Han gikk veldig fint i prøveløpet sist uke og hadde full fart i mål. Dette er en hest vi har ambisjoner med i år. Voldsomt baksteg og motor i følge trener Kolnes. Han trakk spor fire på volte, noe som ikke er bra, men vi gir han et pent løp. Uansett hvis det klaffer litt kan han selvsagt vinne. Dette blir utrolig spennende!

Cash Street var i dag inne på Jarlsberg og gikk hurtig. Han fungerte veldig fint og gikk en 1600 meter på 1,30 og en 1600 meter på 1,16. Tengsareid var godt fornøyd. Vi er i rute til sesongstart den 16.mars.

Golden Street var inne på Jarlsberg for sitt første banejobb etter en meget tung treningsperiode. Han var som ventet litt tung i kroppen, men samtidig grisepigg etter å ha vært borte fra banen en periode. Han gikk en 2000 meter på 1.20 og fungerte perfekt. Han får et jobb til før vi satser på start den 16.mars på Bjerke. Tar et steg opp i år tro?

Goldie Street var i dag inne på Bjerke for et banejobb. Hun fungerte veldig fint og gikk 2000 meter på ca 1,22,5. Rolig start, men økte på og gikk fort til slutt. Martine Sørvik var veldig fornøyd med hoppa. Vi er klar for prøveløp den 16.mars. Veldig spennende hoppe.

Russel Street i helgen et nytt banejobb og fungerte mye bedre. Haugstad er godt fornøyd med utviklingen. Han går mer i strikkene og søker mer framover. Vi er på rett vei.

Coktail, Pearl, Dream og Genius Street trener fortsatt på og gjør som tidligere. Eneste bemerkning siden sist er at Genius Street har vært litt hissig og tester ut litt grenser om dagen.

Ingen kommentarer: