tirsdag 15. mars 2016

Goldie i prøveløp, Golden og Cash sesongdebuterer på Bjerke i morgen.

Goldie Street går i morgen prøveløp, hun har trent fint hele veien og får dette som et fint hurtigjobb. Dette er ei spennende hoppe som vi gleder oss til å se i banen denne sesongen. Alt er mulig.

Golden Street starter sesongen i morgen og har fått veldig mye og tung trening. Han har lagt seg ut en del og er tung i kroppen første løpet ut. Han har fått to baneøkter og fungert meget fint, men trenger helt sikkert løpet i kroppen. Fra spor 8 blir det å kjøre til slutt hvis han har noe å sette inn. Uansett fornøyd med en fin premie første gangen ut.  Vi håper og tror hesten skal ta et steg denne sesongen, da kan det bli veldig spennende.

Cash Street har fått god tid på seg og begynner å bli veldig fin i kroppen. Tengsareid har vært veldig godt førnøyd med hestene de siste ukene. Han trakk også spor 8 dvs at det blir å kjøre på sjanse med han også. Vi kjører litt på sjanse med han også, og er fornøyd hvis hesten opptrer fint og går med full spenst i mål, men det kan løse seg. Hesten er mer enn god nok. Han går en meget spennende sesong i møte.

Roylaty Street skuffet oss i første starten, men det er ikke funnet store feil på hesten. Han har blitt behandlet og vi setter alle kluter til for å se om vi finner ut av ting. Han går med hode til venstre noe som han ikke burde. Vi gir han litt tid i håp om at vi skal finne ut av dette. Han testes i en baneøkt neste uke.

Russel Street har blitt behandlet for låsninger i krysset bak, det var helt tydelig at hesten slet med noe der. Han ble raskt bedre. Hesten har slitt litt med å slippe seg da han kommer opp i fart, men håper og tror dette vil hjelpe. Hesten trener på og blir testet i en ny baneøkt om ikke lenge. Voldsom kapasitet i hesten, men han må fungere optimalt.

Genius Street trener fint og gjør hele tiden det hun skal. Litt hissig, men har roet seg ned den sist uka. Ei flott hoppe som gjør ting veldig lett.

Pearl Street trener fortsatt meget fint og pigg og glad. Flott innstill og trav i denne hoppa.

Dream Street kommer seg hele veien, men ligger litt bak Genius og Pearl enda.

Coktail Street har vært litt stiv og ruglete en periode, men sånn er unghestene. De vokser og har litt smerter i kroppen av den grunn. Han begynner å bli stor og blir en kraftig type. Flotte bevegelser i hesten.

Ingen kommentarer: