tirsdag 29. mars 2016

Cash Street vant enklet før påske og starter i V75 lørdag, samt rapport på hestene.

Cash Street knallet til med en enkel seier i debutten for Tengsareid. Satt sist utvening og blåste rundt konkurrentene til slutt. Rett og slett en meget imponerende prestasjon på ny rekord 1,14,1.
Han har fått litt behandling etter løpet og ser veldig fin ut. Han starter i V75 på Leangen til helgen. Der trakk han spor 10 på sprint, men med gode rygger så ser det langt fra håpløst ut. Det er langt oppløp på Leangen og med et løp i kroppen skal ingen føle seg trygge. Møter på noen gode konkurrenter, men fungerer han som best så skal det en god hest til for å slå han. To tre stykker fra Stall Bacalao reiser oppover. Blir det jubel på sermoniplass?

Goldie Street gikk prøveløp på Bjerke på en meget fin måte. Hun gikk 1,20,9 og la inn 1,18 siste tusen. Tengsareid mente det var ei fin hoppe som var klar for start. Hun har ikke fått mange jobbene så dette lover bra. Hun får en veterinærsjekk denne uka og et jobb til før vi sikter oss inn på start den 15.april på Jarlsberg. Norskfødte 3 års hopper. Veldig spennende hest.

Golden Street var som ventet meget tung i kroppen etter to mnd med beinhard trening. Han fikk et veldig fint løp og holdt farten til mål, men hadde for mye slagstoffer i kroppen. Treningen slippes opp nå og vi håper på bedring til løpet den 7.april på Klosterskogen. Det blir veldig spennende å se hvordan han har respondert på den harde treningen han har fått. Tar han steget vi håper på?

Royalty Street ser det nå ut til at vi har funnet feilen på. Han har gått med hode til venstre uten at det ble funnet noen feil på hesten. Etter en grundig sjekk på munnen ble det funnet mye feil. Det ble tatt ut flere tenner og noen andre var på vei ut av seg selv. Etter dette har hesten fungert MYE bedre i trening, og Kolnes er 100% sikker på at dette har vært problemet. Kolnes mener at denne er bedre enn den andre treåringen han har som vant i Bergen sist uke på en 1,18 tid. Målet er start den 22.april på Biri i DNT unghestserie. Er han i orden til da, kan det bli riktig så bra.

Russel Street kommer seg for hver uke og går mer i strikkene nå. Fungerer mye bedre og kroppen virkere finere. Han får en baneøkt denne uka så håper vi på framgang, men vi kan ikke forvente at han skal ta mega store steg. Uansett er planen at han skal komme til Norge i slutten av april. Det er mange fine treårsløp på sensommeren og i høst også;)

Genius Street kommer seg veldig nå og Haugstad er litt imponert over denne hoppa. Litt hissig og vil ikke alltid samarbeide da hun skal ut og inn av diverse ting, men når hun kommer ut i trening går hun i strikkene. Veldig spennende utvikling på hoppa i følge Haugstad.

Dream Street kommer seg hele veien i følge Haugstad, men er forstatt noen hakk bak de andre toåringene. Begynner å bli bedre og finere i kroppen også, men trenger litt mer tid før hun er helt på høyde med de andre. Uansett veldig positiv utvikling.

Pearl Street bare spretter rundt og leker seg på trening, men er inne i en vokstperiode så får det litt roligere i trening. Uansett ei meget lovende hoppe som Haugstad er lyrisk om!

Coktail Street trenes nå for fullt etter et lite sår som satt han ut noen dager. Han fungerer bedre også nå, så noen dager med litt ro gjorde nok godt for kroppen. Hesten har flotte bevegelser og gjør som han skal. Dette kan også formann underskrive på, da han testet hesten i trening for noen uker siden. Flotte bevegelser og bare øker farten for hver gang enn snakker til han. Oppfører seg eksemplarisk, noe den selvfølgelig måtte for at han skulle sette seg opp i vogna;)

Ingen kommentarer: