torsdag 18. februar 2016

Vi nærmer oss start på flere hester, i mars smeller det!

Royalty Street går prøveløp på Bjerke onsdag 24.februar. Vi tar dette som et hurtigjobb i  oppkjøringen til start på Bjerke den 16.mars. Hesten ser fortsatt veldig fin ut i trening og forventningene til hesten er store, men vi vet selvsagt ikke hvor god hesten er før vi har sett han i noen løp. Uansett en veldig spennende periode vi går inn i for denne hingsten.

Cash Street var inn på Jarlsberg i går for å kjøre hurtig. Han gikk 1600 meter på 1,18 og siste 1000 meter på 1,16 på en meget fin måte. Tengsareid var godt fornøyd. Hesten får et jobb til før vi satser på start den 16.mars på Bjerke også med han. Denne hesten blir det veldig spennende å følge i 2016. Holder han seg hel og vi får litt kontinutet i ting kan det bli riktig så bra!

Golden Street får fortsatt mye og tøff trening. Michelsen melder likevel om en grisepigg hest. Han skjønner ikke så mye av dette for han trodde at han skulle bli sliten, men han tåler tydelig vis den tøffe treningen. Han tas med til Jarlsberg neste uke for å gi han en baneøkt. Målet er også start med han den 16.mars. Ambisjonene er selvsagt at han skal ta et steg i år, da kan det bli riktig så bra!

Folket i Stall Bacalao må bare sette av onsdag den 16.mars, da reiser vi til Oslo og Bjerke mange av oss!

Goldie Street har fått litt roligere trening den siste uka etter å ha blitt behandlet. Går alt etter planen blir det et banejobb om to uker. Går dette bra og utviklingen fortsetter blir det prøveløp 14 dager senere. Målet er start i begynnelsen av april. Ei meget spennende 3 års hoppe som vi gleder oss til å følge.

Russel Street var i går på banen for første gang etter en lang periode med mye tung og god trening. Han gikk en 1600 meter på 1,32. Så en 2600 meter på 1,27,6. Ventet så 20 min og kjørte en 1000 meter alene på 1,24 hvor han avsluttet siste 500 mete på 1,19. Da vi i tillegg legger til at dette er på en vanligvis 2-3 sek tregere bane enn her hjemme. Er dette meget lovende. I tillegg var banen bløt og tung denne dagen. Han begynner å skjønne mer hva dette går ut på og viser stor framgang. Han får nå en helsesjekk for å få han 100% i kroppen. Han kommer til Norge i slutten av april. Målet er da at han skal være startklar. Hesten går i trening til Morten A.Pedersen. Vi velger å satse på Morten som er en ung, sulten og fremadstormende travtrener. Samtidig ønsker vi å ha flere trenere å spille på.

Coktail Street trener strålende, flotte bevegelser og sterk som bare det. Oppfører seg eksemplarisk og gjør ting veldig enkelt.

Genius Street trener flott og trenes sammen med Pearl Street. Haugstad setter hestene som han mener er på samme nivå i sammen når de trenes. Vi vet jo at Haugstad holder Pearl Street meget høyt, så da tar vi det som et meget godt tegn at han trener disse to i sammen. Lovende hester begge to sier Haugstad.

Dream Street kommer seg hele veien, men er bruker fortsatt litt tid på å lære ting. Uansett en meget positiv utvikling.

Ingen kommentarer: