tirsdag 9. februar 2016

Vi går en spennende tid i møte, hvordan blir sesongen 2016?

Royalty Street er behandlet og ser strålende ut i trening. Målet er start på Bjerke den 16.mars i DNT unghestserieløp med kr 40` første. Han har gått en 3000 meter på 1,30 og så veldig fin ut. Neste jobb blir kanskje torsdag denne uka, men pga dårlig baneforhold om dagen er dette noe usikkert. Uansett dette er en hest vi har store forventninger til etter de rapportene vi har på han. Uansett trav er trav og vi vet ikke hvor gode dissse hestene er før det tuter for oppløp og melkesyra melder seg.

Goldie Street gikk sist uke jobb på Bjerke og fungerte meget bra. Hun gikk 2000 meter på 1,25 og avsluttet raskere. Hun ble dagen etter sjekket opp og behandlet litt. Dette for at hun nå skal være 100% klar til den dagen hun skal starte. Målet er start i mars på henne, men skal først få et par banejobb til før vi melder. Uansett ei meget spennende hoppe som vi venter oss mye av.

Russel Street kommer seg hele veien etter kastrasjon. Det var meningen at han skulle gå jobb på banen sist uke, men pga dårlig forhold ble det intervaller i stede. Han gikk 8 intervaller av 700 meter på 1,27 og den siste gikk på 1,19. Dette går den rette veien, men han må fortsatt mases litt på så vi tar steg for steg. Vi satser på at han våkner mer til liv da han kommer i banen sammen med andre hester, og da han rigges med litt annet utstyr. Planen er at han kommer til Norge i mnd skifte mars/april.

Cash Street trener på og har fått mye god trening, men er ikke den som tar i for mye i trening. Uansett han fungerer nå veldig fint etter behandling og vi satser på start i mars. Kroppen blir bedre og bedre, men vi starter ikke før han er 100%. Det blir en meget spennende sesong for denne hesten, han har veldig mye inne.

Golden Street trenes som sagt meget tøft noen mnd nå, dette for å se om vi klarer å løfte han en hakk fra sist sesong. Cato er meget fornøyd med hvordan han takler treningen, og sier han er pigg og glad. Kroppen tåler også den tøffe treningen. Det sies at bakparten/motoren på han begynner å se skikkelig bra ut. Målet er start i mars, men vi må også forvente at han trenger et løp eller to før formen er der. Det kan bli en meget spennende sesong for hans del, tar han steget videre?

Genius Street trener på og kommer seg hele veien, dette kommer til å bli traver sier Haugstad. Selvsagt for tidlig å si hvor god, men en hest av det rette slaget sies det.

Pearl Street går det fortsatt store ord om og utfordringen nå er å holde igjen nok sånn at det ikke kjøres for hardt. Hun gjør ting veldig lett og vil bare løpe.

Dream Street kommer seg hele veien og Haugstad tror dette skal bli traver, men hun trenger litt mer tid enn de andre på å lære ting.

Coktail Street er Kolnes veldig fornøyd med og oppfører seg eksemplarisk. Flott trav og den rette innstillingen. Kanskje litt entaktet enda, men det er veldig tidlig og farten/taktomslaget pleier å komme da det sette litt mer fart på disse unghestene. Det viktigste nå er å bygge en stor og solid grunnmur på alle disse unghestene, det er den de skal stå på resten av livet.

Ingen kommentarer: