fredag 8. januar 2016

Godt nytt travår fra Stall Bacalao

Da er det på tide med en oppdatering igjen. Nytt år og nye muligheter for Stall Bacalao, og litt har selvsagt skjedd siden siste status rapport.

Cash Street har nå vært et par uker i trening hos Åsbjørn Tengsareid. Cato turte rett og slett ikke å ha han i trening lenger. Hesten er uberegnelig og med hensyn til dette flyttet vi hesten. Grunnen til at vi flyttet han til Tengsareid var fordi han er en meget seriøs og dyktig trener i tillegg til at Bente kan fortsette behandlingen hun har startet med på hesten. Hesten fungere perfekt i følge Tengsareid nå, men vi skal bruke god tid på å bygge han opp igjen. Vi har ikke bestemt noe ny start, dette avgjør hesten selv. Det blir veldig spennende å se han i banen igjen.

Diamond Street er nå solgt. Vi ønsker nye eiere lykke til, vi kunne ikke fortsette lenger med denne hesten. Vi har vært utrolig tålmodige.

Golden Street har nå treningspause, han har gått mange løp og fortjener litt fri nå. Han fikk et par uker rolig før han nå trenes knalltøft. Han trenes 6 dager i uka og vi gjør et forsøk på å løfte han noen hakk inn mot våren. Det er lenge siden hesten har hatt en god treningsperiode, dette vil helt sikkert gjøre han godt. Det blir utrolig sepennende å se om dette gir resultater til våren. Målet er å starte i mars.

Goldie Street har vært inne i vekstperiode, men trent på. Hun får mye god trening og kommer seg hele veien. Hun får et nytt jobb inne på Bjerke om ikke lenge. Sørvik er veldig fornøyd med hoppe og har veldig tro på henne. Hun skal gå jobbene sine framover med Ironlady som hevdet seg bra i hoppekriteriet i 2015. Sørvik mener at Goldie Street er lenger framme enn det Ironlady var på samme tid i fjor. Bedre motor og fart sier hun. Det høres jo meget spennende ut.

Russel Street har blitt mye bedre etter kastrasjon og trenes for fullt. Fyller på med masse god trening, men venter litt mer banejobb. Han går mye mer i strikkene og konsentrerer seg mye mer om det han skal. Veldig spennende  treåring som kommer til Norge i mars.

Royalty Street trener fortsatt meget bra hos Kolnes, og gjør det han får beskjed om. De har tatt av han noen kilo som gjør at han skal sprette enda lettere rundt banen. Kolnes er meget optimistisk når han snakker om denne hesten. Har vi en for årgangsløpene?

Coktail Street ser flott ut og oppfører seg eksemplarisk. Gjør akkurat som han får beskjed om, og har i følge Kolnes et meget flott trav. Han jogget 1000 meter på 1,50 for en drøy uke siden. Litt entaktet enda, men er det noe som kommer så er det fart. Kolnes er veldig fornøyd.

Dream Street har kommet seg veldig og trenes nå normalt i sammen med de andre 2 åringene. Litt tidlig å si for mye, men det går helt klart i riktig retning.

Genius Street går i strikkene og har et flott trav i følge Haugstad. Han mener dette er snakk om et talent, men selvsagt for tidlig å si noe som helst.

Pearl Street ser fortsatt like blank og fin ut. Mange av de andre unghestene har fått litt mer vinterpels, mens Pearl er like blank og fin. Hun trener strålende og har blitt veldig trygg på seg selv. Haugstad er lyrisk om denne hoppa.

Ingen kommentarer: