torsdag 21. januar 2016

Det går mot lysere tider, og hestene skal snart starte.

Genius Street trener veldig fin i følge Haugstad. Flott trav og gjør ting veldig enkelt. Han rangerer henne pr i dag som den beste av de han fikk med seg etter klasseløpsauksjonen i høst. Dette er selvsagt gode nyheter for oss i Stall Bacalao. Hun trenes annenhver dag og får masse god trening som skal være grunnlaget for 2017.

Dream Street har kommet seg og trener normalt, men i følge Haugstad blir det ikke riktig å samenligne henne med de andre 2 åringene ettersom hun kom såpass sent igang. Hun er heller ikke den smarteste hesten så hun trenger litt tid på ting. Uansett hun kommer seg for hver uke.

Coktail Street trenes også jevnt og trutt. Oppfører seg fort satt eksemplarisk og gjør det han får beskjed om. Gunnmuren bygges for 2017. Flot hest med et flott trav som det blir meget spennende å følge framover.

Russel Street trenes godt om dagen, masse god grunntrening. Han har ikke blitt testet noe i banen enda, men dette startes det opp med i februar. 3 årssesongen nærmer seg og Haugstad er spent på hesten. Han har ikke vært like på hugget nå som han var tidlig, men trener på og blir aldri sliten. Voldsom kondis på hesten, men vi vet ikke hvor bra det blir før vi tester han mer med fart. Hestene pleier som regel og våkne til liv da. Vi håper også Russel Street gjør det samme. Vi tar han til Norge i mars.

Goldie Street ser veldig fin ut og skal inn til Bjerke for jobb om ikke lenge. Hun kommer seg hele veien og er veldig fin å holde på med. Vi er veldig spent på denne hoppa, er hun noe for årgangsløpene utover. Vi håper og tror det. Målet er å starte iløpet av mars.

Royalty Street har trent uten avbrekk i lang lang tid og fått masse god trening. Han blir finere og finere i kroppen, men ble sjekket opp av veterinær denne uka og sprøytet i alle fire kne. Det var veldig liten reaksjon, men vi velger å gjøre dette nå sånn at han er 100% klar til start i mars. Dette er rein service(oljeskift). Målet er å starte på Bjerke 2. eller 16.mars i DNT unghestserie. Det blir utrolig spennende, vi krysser fingrene for at denne hesten holder seg hel!

Cash Street har trent godt noen uker nå og svarer meget godt på treningen. Han har også blitt bedre i kroppen ifølge Bente. Åsbjørn har også vært fornøyd med utviklingen. Han ble sjekket opp av veterinær denne uka med små anmerkninger, men vi valgte å sprøyte han et par plasser sånn at han er 100% klar den dagen han skal starte. Målet er å starte i februar/mars.

Golden Street trenes knalltøft nå. Går intervaller annenhver dag, og annenhver dag i trykkvogn. Han trenes altså 6 dager i uken. Han reagerte og ble litt støl og sliten de første to ukene, men har nå svart meget godt på treningen. Hvis han fortsetter sånn, og tåler denne treningen, trenes han sånn ut februar. Målet er da og starte i midten av mars. Denne grunntreningen skal forhåpentligvis gi han et løft. Lenge siden sist han fikk en sånn skikkelig treningsperiode.

Ingen kommentarer: