fredag 18. desember 2015

Golden Street til start i V75 lørdag, og Diamond Street søndag

Golden Street starter i V75 på Bjerke i morgen i kampen om kr 100.000.-. Han trakk det perfekte andresporet og møter ikke avskrekkende motstand. Han har trent veldig bra de siste ukene og fått et hurtigjobb og noen skarpe intervaller torsdag. Hesten gikk som fanken ifølge Cato. Vi stiller til start lørdag med ambisjoner. Hesten bestemmer selv om han vl åpne eller ikke, men vi satser på et ryggløp og kjøre de siste 500-600. Får han løpet sitt har han bevist at han henger med i alle tempo, og har en giftig spurt til slutt. Det blir ikke offensiv kjøring denne gangen, fått flere løp i dødens osv i det siste, men likevel gjort det bra. Vi gleder oss til lørdag, får vi en skikkelig julegave???

Diamond Street er lagt ut for salg, og vi har fått mange henvendelser, men er ikke solgt. Vi venter uansett til etter løpet søndag. Cato kunne torsdag melde om et meget oppløftende jobb. Travet som bare fanken etter at vi har balansert henne om. Vi krysser det vi har for at det funker i løpet søndag, for kapasiteten er det ikke noe å si på. Dette er den desidert siste sjansen for oss i Stall Bacalao.

Coktail Street ser rå ut. Medlemmer av Stall Bacalao så han i banen på Bjerke sist uke, og dette var MEGET oppløftende. Han bare spratt rundt i banen og jogget to min på den ene langsiden. Kolnes var også veldig fornøyd, nesten litt overrasket da han kom ut av banen med han. Dette er helt klart et talent som det blir spennende å følge framover. Det trenes på og det bygges en solid grunnmur som forhåpentligvis skal holde i mange år.

Royalty Street ble også kjørt med i banen sist uke da folket til Stall Bacalao var på plass.WOW WOW for en traver og talent. Han bare jogget 1,20 på oppløpet. Rett og slett en fryd å se på. Fortsetter utviklingen her kan vi få en ekstremt spennende 3 åring i 2016. Kolnes mente han hadde en av landets beste i sitt kull. Tiden vil vise om han får rett, men at dette er noe langt utenom det vanlige er det liten tvil om.

Goldie Street er inne i en vekstperiode derfor får hun det litt roligere i trening. Hun trenes, men ikke så hardt. At hun vokser litt gjør ikke noe, for hun er ikke den største, men det er ikke størrelsen det kommer an på. Vi gleder oss til 2016, veldig spennende 3 års hoppe da.

Russel Street har blitt vallak, dette var nødvendig da han plutselig begynte å bli vel gira. Får det derfor litt roligere noen uker, men dette skal ikke ha noe å si for sesongen 2016. Det gjenstår å se om V8èr som det sies at dette er, viser dette i løpet av sommeren 2016. Veldig spennende  3 åring som vi gleder oss til å følge.

Dream Street har kommet seg veldig i følge Haugstad, begynner å kjønne mer og er nå nesten på lik linje med de andre åringene som er der.

Genius Street trener lovende og går i strikkene. Hun søker framover og ser veldig fin ut.

Pearl Street er fortsatt i full trening og Haugstad mener dette er noe langt utenom det vanlige. Hun er som kjent langt framme ettersom vi startet treningen så tidlig med henne. Hun er nesten på nivå med toåringene sier Haugstad.

Ingen kommentarer: