onsdag 2. desember 2015

Diamond Street til start på Momarken tirsdag og rapport på hestene

Diamond Street starter på Momarken tirsdag 8.desember. Hun fikk spor 3 på volte med Åsbjørn Tengsareid i vogna. Hun trener veldig fint i følge Michelsen, hun har nå blitt en helt annen hest de siste ukene, og treneren er veldig optimistisk. Finner hun ikke på noe tull i dette løpet skal hun være med å kjempe om seieren i dette løpet. Det haddet vært så utrolig morsomt om hun skulle lykkes!

Goldie Street har tatt hurtigjobbet inne på Bjerke veldig fint og blir bare mer og mer pigg. Hun trener nå på i skogen for å kjenne litt på bakkene. Hun får et nytt jobb inne på Bjerke før nyttår. Viktig å bygge en god grunnmur som skal holde henne frisk og rask i 2016, det er da det gjelder.

Golden Street har tatt løpet sist uke veldig fint og kroppen er stabilt bra, noe som er meget bra for hans vedkommende. Vi satser nå alt mot start på Bjerke i V75 den 19.des. 1609 meter auto stengt på kr 700`med kr 100`i første. Han kommer til å starte i litt tøffere løp framover, nå er det slutt på å kjøre om småkroner. Denne hesten er god nok i de fleste lag blir han kjørt litt på vent/sjanse.

Cash Street kommer seg veldig nå, blir roligere og finere for hver uke. Cato var en liten periode småredd da han kjørte med han. Kunne plutselig stikke og han følte seg ikke helt trygg. Det er jo Ready Cash dette så det kan koke litt;) Dette har nå blitt mye bedre og hesten fungerer bedre og bedre. Hvis framgangen fortsetter satser vi mot start i midten av januar. Fungerer denne hesten 100% ja da kan det bli utrolig spennende 2016.

Genius Street kommer det nå meget gode rapporter på. Haugstad mener helt klart at det er snakk om et talent. Flotte bevegelser og søker framover. Det er bra med masse/muskler i henne, og hun virker veldig fornuftig. Veldig spennende hoppe i følge trener Haugstad.

Dream Street kommer seg gradvis, men fortsatt mye å jobbe med, og det er for tidlig å si for mye om henne mtp inntrykk av hesten sier trener Haugstad.

Russel Street trener fortsatt meget fint, men han har blitt veldig hingst i den siste mnd. Derfor har vi bestemt oss for å kasterere. Dette vil ikke sette han noe tilbake, men veldig lurt å gjøre nå sånn at han konsenterer seg om det han skal og ikke bruker energi på andre ting. Haugstad er veldig positiv til denne hesten.

Pearl Street er blank og fin, trener forsatt lysende og Haugstad er lyrisk om denne hoppa. Vi får håpe han har rett.

Royalty Street trener flott og er en flott type. Veldig muskelsatt(plugg) og bare spretter bortover. Vi gleder oss veldig til 2016 med denne hesten. Trener Kolnes gleder seg til våren.

Coktail Street øker treningen gradvis og gjør alt riktig så langt. Det er ikke satt noe fart på hesten enda selvsagt, men det er en flott type som beveger seg lett og ledig nå. Trener Kolnes liker hesten.

Ingen kommentarer: