torsdag 12. november 2015

Veldig lovende rapporter på alle hestene

Royalty Street er nå på plass på Bjerke, og rapportene lar ikke vente på seg. Bare spretter rundt med et voldsomt steg. Vi blir ikke mindre optimister når Morten Juul i dag sier at dette kommer til å bli en topphest hvis han får holde seg frisk. Denne bare må Kolnes holde hel, da kan vi få en veldig spennende 3 årssesong.

Goldie Street trener også veldig bra. Har våknet skikkelig til liv, og er både sterk og speedig. Hun får et pent banejobb på Bjerke neste uke. Hun er meldt i Oaks 2016;)

Russel Street som står i Estland hos Haugstad og han veldig fornøyd med hingsten. Mener det skal være en hest for årgangsløpene. Vi håper han har rett;)

Pearl Street er Haugstad lyrisk om, nesten garanterer en topphest hvis hun holder seg frisk. Voldsom fart og vilje.

Dream Street og Genius Street er i gang med lett trening og alt går etter planen, men det er to små damer med temperatur så alt går ikke første gangen;) Genius er den som er mest snill og grei. Dream er ifølge Haugstad ei "hurpe"så langt;) Det er fine bevegelser i begge to.

Coktail Street er i full trening og oppfører seg som en voksen hest, ingenting er noe problem. Han har også blitt bedre i baksteget etter kastrasjon, så det var godt å få gjort.

Golden Street starter i V75 på hjemmebane lørdag. Han trener strålende og vi stiller til start med ambisjoner. Vi møter noen gode, men en Golden i toppslag kan selvsagt vinne dette.

Cash Street trenes lett og behandles intensivt. Han har mange låsninger i nakke og skuldre, i tillegg er muskulaturen anspent. Hesten får den tid han trenger. Får vi denne i orden kan det bli veldig bra i 2016.

Diamond Street gikk egentlig mye bedre enn vi hadde trodd mellom galoppene sist. Hun har blitt behandlet i kodene etter starten, sånn at hun skal være 100% den 27.nov. Michelsen var såpass sikker på henne nå at han mente at uten tull denne gangen, så vinner hun uansett posisjon;)

Ingen kommentarer: