torsdag 19. november 2015

Rapport på hestene

Golden Street skuffet lørdag, men det viser seg nå i ettertid at han slet med magen etter å ha fått i seg noe dårlig høy. Cato og Bente bedyrer at dette ikke skal skje igjen. Hesten er pigg og kry igjen nå og skal starte på Bjerke onsdag til uka.

Goldie Street var inne på Bjerke i går for å få et pent banejobb. Hun gikk 3100 meter på 1,30 og den siste runden gikk på 1,27. Sørvik var veldig fornøyd med hoppa, hun gjorde dette veldig lett og travet som en drøm. Hun gikk alene, men neste gang skal hun få selskap, det er alltid en fordel når det skal kjøres hurtig. Vi gleder oss til 2016.

Royalty Street ser lekker ut i trening og gjør alt som han får beskjed om. En flott hest med en veldig god innstilling.

Russel Street gikk jobb på lørdag. Han gikk 1600 meter på 1,30 og en 3000 meter på 1,28. Dette gjorde han veldig lett, men hadde vært litt hingstete noe han ikke har vært tidligere. Uansett en veldig spennende og lovende toåring som vi skal ta hjem til Norge på nyåret. Trener er ikke bestemt enda, men det er flere som har sagt de vil ha han i trening, noe vi selvsagt skjønner godt;)

Dream Street er ei skikkelig "purke" og skjønner ikke helt hva dette går ut på enda. Hun slår og er skikkelig skummel å holde på med. Haugstad skal intensivere jobbingen med henne for å se om hun kan begynne å skjønne hva dette går ut på. Klarer enn det er det jo ofte de "gale" hoppene som blir gode.

Genius Street har virkelig kommet seg og Haugstad hadde kjørt med henne i går og da var han veldig fornøyd. Hun søkte framover og gikk i tømmene. Veldig fint steg og en fin type.

Pearl Steet har vært i trening lenge og ser lekker ut. Hun er inne i en vekst periode nå, derfor trenes hun litt roligere. Haugstad mener hun nå er på høyde med toåringene, så vi ligger langt framme i løypa men henne. Hun har jo også trent lenge. Ei hoppe som også har en veldig tøff innstilling og vil ha det på sin måte.

Coktail Street kjøres med 4 dager i uka, ca 6 km om gangen og oppfører seg eksemplarisk. Fine bevegelser i den farten det kjøres nå, men det er jo ikke satt noe fart på han enda. Uansett en flott type i følge Kolnes.

Diamond Street ble behandlet i kodene framme etter starten sist, og vi har aldri hørt Michelsen så positiv vedr henne tidligere. Nå traver hun som en klokke og ser veldig fin ut. Hun meldes til Jarlsberg fredag 27.november. Uten noen tull her vinner hun det løpet mener Michelsen.

Cash Street blir bedre og bedre for hver dag, og får nå all den hjelp/behandling som Bente kan hjelpe han med. Dette liker han veldig godt og har funnet seg godt til rette hos Michelsen. han trenes 5-6 dager i uka så det er ikke noe fare med at fomen er der. Uansett vi har det ikke travelt med å starte, det gjør vi den dagen han er 100%.

Ingen kommentarer: