tirsdag 3. november 2015

Diamond Street startet i dag, og rapport på hestene

Diamond Street startet i dag for første gang i regi Cato Michelsen. Vi ble enige om å ta dette som en test/hurtigjobb for å sjekke hvor vi står. Hun åpner greit og ligger innvendig, men når en går ned trangt på henne i første sving må kusken ta i henne og hun feiler. Kusken mente at dette hadde gått bra hadde han fått kjørt rett frem, og at det kun var urutine. Hun taper 40-50 meter på galopp, men tar igjen feltet og går første tusen på 1,16 med denne store galoppen. Midt på siste langside er hun på vei framover, men kusken vingler og kjører i tillegg til å rappe til henne sånn at hun galopperer på nytt. Uten denne galoppen mente kusken at hun hadde fått en fin premie. Etter løpet viser det seg i tillegg at hun ikke er frisk for dagen da pulsen ikke går ned igjen før enn etter en time. Derfor er Cato veldig positiv da jeg snakker med han etter løpet. Hun har voldsom innstilling, kapasitet og overrasker positivt med tanke på fart. Vi gir henne en sjanse til. Det blir start på Jarlsberg om 14 dager. Vi lever fortsatt i håpet.

Golden Street har sett lekker ut etter den siste starten og tatt det løpet mye finere enn den nest siste starten da han ikke var frisk. Dette lover veldig bra for fortsettelsen. Han meldes til start på Biri i V75 14.november. Dagen det er Bacalaofest. Artig med masse folk fra Stall Bacalao på plass og starthest.

Cash Street har funnet seg veldig godt til rette hos Cato og Bente. Han var litt stresset de første dagene, men nå storkoser han seg. Den første uken ble han trent rolig sånn at Cato skulle danne seg et bilde av hesten og hans bevegelser før de begynte å jobbe med kroppen hans. Dette for å følge med på utviklingen av hesten etter at Bente starter behandlingen. Bente startet litt i helgen med å gå over hesten, og tilbakemeldingen så langt er at det er mye å jobbe med. Låsninger og stiv musklatur som det nå skal jobbes med over tid. Det blir veldig spennende å følge med på utviklingen videre.

Coktail Street har nå blitt vallak, men er i gang med treningen igjen. Dette var et nødvendig inngrep da han var urhingst og dette begynte å plage han. Kolnes er veldig fornøyd med hesten, oppfører seg eksemplarisk og er en liten gutt med rett innstilling. Veldig spennende hest å følge fremover.

Genius Street er igang med treningen etter å ha fått fjernet en beinbit. Det ser fint ut, men det er ei dame med tæl som ikke hele tiden gjør som hun får beskjed om, men med litt tid vil det sikkert bli bra. Ofte hopper med litt tøff innstilling som blir de beste. Ellers kan det nevnes at sist uke var det 2 årsløp på Bjerke. Dette vant broren hennes på en veldig fin måte. Vant lett på 1,17,9. Wolden som trener denne holder denne hesten høyt. Hadde dette skjedd før auksjon ville prisen på Genius Street vært kr 150`. Uansett ei meget spennende hoppe med kanonstamme som vi gleder oss til å følge videre.

Pearl Street trener fortsatt meget lovende, og gjør alt som hun får beskjed om. Vokser også litt om dagen noe som er positivt. Haugstad er lyrisk om denne hesten, og hun er meget langt framme da vi startet treningen veldig tidlig for hennes del. Super spennende hest!

Russel Street trener på og får mye god trening, han ser veldig fin ut og får et nytt banejobb neste uke. Dette er i følge Haugstad en V8, dvs veldig høy kapasitet.

Royalty Street går i morgen onsdag sitt andre mønstringsløp på Bjerke. Han har trent strålende hos Morten Juul i hele høst. Vi vil også takke Juul for den flotte jobben han har gjort med hesten. Etter mønstringsløpet blir han stående igjen på Bjerke hos Kolnes som tar over treneransvaret inn mot en meget spennende 3 års sesong. Vi har store forventninger til denne hesten.

Goldie Street trener på og får masse god trening. I følge Sørvik er dette en meget spennende hoppe som det blir følge neste år. Vi gleder oss!!

Ingen kommentarer: