tirsdag 13. oktober 2015

Gode rapporter på hestene

Diamond Street trener bedre og bedre, målet er start innen denne mnd. Hun blir testet på banen denne uka og vi finner et passende løp så raskt Cato mener det er klart. Vi må bare prøve så tar vi det der etter. Vi håper dette er starten på en lang opptur!

Pearl Street ser lekker ut i Estland, hun trener på og ligger veldig langt framme. Hun kjøres med annenhver dag og jogger henholdsvis 10 og 17 km om gangen. Veldig lovende hoppe!

Cash Street er friskmeldt og trener strålende, han får et banejobb torsdag, og vi melder til Bjerke 21.oktober på Bjerke. Stengt på kr 240`2100 meter auto. Han står perfekt inne i dette løpet. Fungerer hesten 100% så vet vi ikke hvor god denne hesten er.

Goldie Street trener strålende og får langintervaller 3 dager i uka. Hun vokser også jevnt og begynner å se skikkelig fin ut. Målet med treningen nå er å bygge en solid grunnmur sånn at vi er klare til en spennende og tøff 2016 sesong.

Royalty Street trener strålende og gikk sist uke et banejobb på 1,28 med masse krefter på lager. Han meldes til mønstringsløp innen mnd.

Golden Street var litt slapp sist, selv om han gikk 1,13,2. Han hostet etter løpet og hadde veldig høye nyreverdier. Dette skyldes forbytte, noe mange hester reagerer på. Han ser fin ut nå og vi melder til start på Jarlsberg 23.oktober. Etter dette er målet V75 på Biri 14.november, samme dagen som det er Bacalaofest, dvs at det er mange fra Stall Bacalao på plass.

Ingen kommentarer: