onsdag 21. oktober 2015

Dream Street får sko

Dream Street har nå fått på sko igjen etter å ha fjernet et par beinbiter. Da starter treningen for alvor og vi gleder oss til å følge hoppa fremover.

Det er fortsatt igjen ledige andeler i denne og ta kontakt med Morten om du er interessert. Send en mail til ms@skjolddal.com.

Litt om hoppa:
Dream Street er en veldig spennende hoppe etter Revenue, som for lengst har markert seg i avlen med 38 millionær-avkom. Mor Annie Layne har  produsert millionær-hoppen, SJ’s Majesty (NOK 1,3 mill).

Kombinasjonen Revenue på hopper fra Super Bowl-linjen har vist seg å være svært lønnsom. I Norge har Brandy allerede i år kjørt inn 420 000 kr, blant annet som vinner av auksjonsløpet. I Sverige har In Vain Sund i år travet 12,3 am som 3 åring.

Andre avkom verdt å nevne er Reven d’Amour (SEK 6,8 mill), Break The Bank K (USD 1,1 mill), Tiffany Brodda (SEK 1,8 mill), Trotteur (SEK 2 mill) og Bastille (USD 500 000).

Dream Street har gått i flokk med voksne hester og unghester, og har utviklet seg til å bli et trygt og tillitsfullt individ. Hun har mye fransk i seg, og er en stolt og bestemt hoppe, som krever vennlig og bestemt håndtering.

Litt fart i henne

Etter litt bedøvelse gikk det mye bedreIngen kommentarer: