fredag 25. september 2015

Nye hester på auksjon, og rapport på hestene

Stall Bacalao kjøpte noen hester på auksjonen. Disse tilbyr vi nå til dagens andelshaverne i laget. Håper mange melder seg, jo flere jo bedre. Vi tilbyr også andre personer til å bli med i Stall Bacalao, så det er bare å ta kontakt med oss. Vi ønsker flere medlemmer, men tar ikke inn hvem som helst. Vi ønsker å fortsette vår seriøse satsning og derfor kun seriøse andelshavere.

Pearl Street har nå vært i trening siden i begynnelsen av mai, vi valgte å starte tidlig med henne for å se om det kan bære frukter den dagen hun skal starte og trene. Hun oppfører seg fint, men er ei hoppe med bestemte meninger. Sånn hoppene skal være. Haugstad er veldig fornøyd med henne, flotte bevegelser og rett innstilling.

Royalty Street trener som planlagt i følge Morten Juul. Han skal gå andre mønstringsløp om ikke lenge, men Morten tar han med da han skal starte med andre hester samtidig sånn at det ikke blir så mye unødvendig kjøring. Uansett en meget lovende hest som også mester Høitomt likte veldig godt.

Golden Street har tatt løpet sist fredag på en meget fin måte. Han har blitt sjekket opp fra topp til tå uten anmerkninger. Det var meningen at vi skulle behandle litt småtterier nå, men han er så fin som aldri før så det var ikke nødvendig. Neste start blir på Bjerke 7.oktober. Etter dette har vi ikke bestemt noe, men vi skal ikke starte for ofte med han sånn at han beholder formen. Den dagen han viser litt formsvikt tar vi han ut av løpene og legger inn et treningsperiode. Dette er en hest i voldsom utvikling som kan få en MEGET spennende 6 års sesong. Da skal vi ta opp kampen mot de aller beste!

Cash Street er behandlet to ganger med kortison og trenes lett. Han blir sjekket opp nok en gang etter dette sånn at vi vet han er 100%. Det er ikke bestemt noe nytt løp enda, men det er et spennende 4 årsløp i slutten av oktober. Hvis han fungerer som vi håper og tror etter behandlig starter vi på litt, før vi legger inn en litt lengre treningspause. Dette kan bli en veldig god hest på sikt bare han holder helsa i orden!

Goldie Street trener på meget godt om dagen. Hun går lange intervaller og storkoser seg. Hun vokser også litt om dagen, i tillegg har hun lagt på seg muskler. Hun er også litt rund, men det er godt inn mot en lang og kald vinter. Dette blir en meget spennende hoppe neste år. Martine Sørvik har gjort det meget godt med sin egen hoppe som ble nr 5 i hoppekriteriet, noe som er meget imponerende.

Diamond Street kommer seg hele veien sier Cato, men er fortsatt ikke helt i mål. Vi har som andelslag nå sagt at oktober ser siste sjanse. Er hun ikke innen utgangen av oktober klar for å testes i løp så må vi kvitte oss med henne. Vi er ikke i tvil om at denne hesten kommer, men andelslaget kan ikke holde på for lenge. En gang må det være slutt. Dette er ei flott hoppe med meget god stamme som vi håper og tror kommer til start. Det hadde vært så utrolig morsomt!

Ingen kommentarer: