torsdag 3. september 2015

Nedtur med Cash Street, men Golden Street er i kanonform

Cash Street feilet fra start og falt ut av travet til slutt, noe som gjør at vi står med flere ubesvarte spørsmål. Han har i dag vært til sjekk og tatt røntgen, men ingen ting å se på bildene av framknea.
Hesten varmet veldig fint i går, bedre enn noen gang, men da han kommer opp i banen til løpet er det en helt annen hest. Han er mye mer hissig og fungerer ikke så fint. Med fasit i hånd burde vi sikkert ikke kjørt med helstengt osv, men dette er lett å si nå i ettertid. Hesten står perfekt inne i finalen til grunndivisjon på Bjerke neste helg. Vi velger å starte her hvis det ser greit ut med hesten. Han får ekstra oppfølging mtp framknea og bare helt rolig med trening frem til start. I tillegg vil vi ikke kjøre med helstengt hodelag neste gang. Fungerer hesten fint i varming neste lørdag, starter vi, og alt kan skje.

Golden Street starter på Bjerke 9.august. Han møter gode hester, men med den formen han har vist den siste tiden står han ikke tilbake for så veldig mange om dagen. Cato sa i dag at han har gått fram med løpet sist og ser helt rå ut i trening. Han trakk også et perfekt andrespor noe som gjør dette til et spennende løp for hesten. Vi håper framgangen fortsetter for hesten.

Ingen kommentarer: