torsdag 13. august 2015

Sommeren er over og Stall Bacalao gleder seg til høsten

Golden Street starter på Bjerke neste torsdag i lunsjen. Han har ikke poeng, derfor dette løpet. Han trakk spor 1 bak bilen på sprint. Bedre kunne det ikke blitt. Mot ikke veldig god motstand burde dette være lett match hvis han ikke blir overflydd og innestengt. Hesten ser finere ut enn noen gang og satt fast som vinner sist i mye tøffere selskap. Det må jo snu for denne "uturhesten" en gang!

Cash Street er behandlet to ganger og fikset opp skikkelig slik at han skal være 110% til Derbykval 2.september som blir neste start. Denne uka fikk han den første harde økta og Kolnes var MEGET fornøyd. Ingenting å utsette, nå lader vi for Derby. Det blir bare utrolig spennende!

Goldie Street har tatt mønstringsløpene fint og er pigg og kry i trening. Hun får nå lange tunge intervaller tre ganger i uken for å være klar til enda tyngre trening utover høsten og vinteren. Hoppa er veldig fin og stortrives.

Royalty Street er klar for mønstringsløp, men det må passe for Juul da han skal helt fra Danmark med helst flere hester om gangen. Hesten trener strålende og ser lekker ut. Han må gå det første mønstringsløpet før 15. sept.

Pearl Street jogger 6 km annenhver dag og ser veldig fin ut. Haugstad liker hoppe meget godt og sier dette er spennende for framtiden.

Diamond Street trener bedre og bedre. Hun var på banen for en ukes siden og gikk siste tusen på 1,20 enkelt. Det har blitt en ny hest i følge Cato og Bente. Hun får et jobb til på bane neste uke. Hvis alt ser greit ut da meldes hun til løp. Dette blir veldig spennende!

Ingen kommentarer: