fredag 28. august 2015

Cash Street klar for Derbykval og Golden Street til start søndag

Stall Bacalao går en spennende uke i møte, og da tenker vi selvsagt i første omgang på Cash Street som skal ut i kval til selveste Norsk Travderby 2015!
Han gjorde i går unna sitt siste banejobb inne på Bjerke i sammen med Eirik Høitomt. Kusken var fornøyd og føltes sterke og god. Vi reiser innover mannsterke onsdag og gleder oss stort, måtte det bare klaffe. Vi er 100% klar over at dette ikke blir enkelt for vi møter flere gode hester, men i må jo ha troen på vår hest. Tvi Tvi!

Golden Street starter på Jarlsberg søndag. Han fikk et perfekt andrespor og har tatt løpet sist på en veldig god måte. Han skal normalt gå frem med dette løpet i kroppen. Vi håper dette er starten på en ny opptur for hesten som vi aldri klarer å stole helt på. Cato og Bente mener nå at de har mer kontroll på helsa til hesten, og at han aldri har fungert bedre.

Diamond Street nærmer seg start, men fikk et lite tilbakefall etter sist hurtigjobb. Hun trenes for mye og behandles 2-3 ganger pr uke. Hun har blitt en ny hest, men det gjenstår nå bare litt detaljer som må på plass. Cato sier at start innen utgangen av september er målet.

Goldie Street trener på og får nå mye tung og god trening sånn at hun skal bygge en skikkelig grunnmur inn mot vinteren og våren 2016. Hun vokser en del om dagen noe som også er veldig bra.

Royalty Street har tatt mønstringsløpet på en fin måte og trener strålende.

Pearl Street trener fint og er en meget fin hest i følge Haugstad. Han mener dette er en meget lovende hest som har har veldig god tro på!

Ingen kommentarer: