tirsdag 7. juli 2015

Golden Street skuffet torsdag, og rapport på hestene.

Golden Street startet torsdag på Jarlsberg. Han så helt rå ut i varming, bedre enn noen gang. Han åpnet som et bare det, men det ble en knallhard 1,09 åpning og han fikk syra. Det var ikke et sånt løp vi ønsket etter litt lite jobb den siste tiden. Nå er hesten 100% frisk og han kommer til å skjerpes veldig i trening. Vi kommer garantert sterkere tilbake! Neste start er uviss, men vi melder på flere løp så får vi se om vi kommer med.

Diamond Street trener bedre og bedre, vi nærmer oss, men det står fortsatt igjen litt jobb før hun er klare. Vi gir henne noen uker til før vi tester henne. Vi håper og tror vi kommer ut av dette med et positivt utfall!

Cash Street trener på og gikk meget godt i hurtigjobb før helgen. Han gikk 2x3000 meter i 1,25 fart. Han var enda piggere i det andre jobbet og Sigbjørn var veldig fornøyd! Neste start blir i Sølvhesten på Sørlandet 18.juli. Der står han perfekt inne på strek. Det er også en flott premie i dette løpet med kr 100`i første i løpet som går over 2600 meter. Super spennende oppgave!

Goldie Street går sitt andre mønstringsløp i morgen onsdag 8.juli. Hun har blitt mye friskere i trening etter siste start og søker mye mer framover. Dette er uten tvil en veldig spennende hoppe for årgangsløpene neste år!

Royalty Street trener fortsatt veldig fint og virker som en lovende type. Han tåler treningen veldig godt og virker til å ha stor kapasitet. Det blir mønstringsløp i august sånn at vi er innenfor fristen. Hyper spennende unghest!

Pearl Street trener flott og Haugstad er veldig positiv til hesten, han vil ikke skryte for mye som han sier, men dette dreier seg om en meget lovende hoppe. Hun trenes hele sommeren og går litt på grønt innimellom. Vi forsøker nå å trene tidligere slik at vi ligger langt framme i løypa sammenlignet med de andre årigene;))


Ingen kommentarer: