tirsdag 30. juni 2015

Sommeren er her og rapport på hestene

Golden Street starter på Jarlsberg førtskommende torsdag. Han trakk spor 6 bak bilen og møter flere bra hester, men er han i orden så vet vi hvor god denne hesten er. Cato sier at hesten ser lysende ut i trening, men det viktigste er å få en feilfri opplevelse og et løp i kroppen. Vi tar alt som en bonus!

Diamond Street kommer seg for hver dag, men er fortsatt stiv i bakparten og det jobbes knallhardt med dette. Vi trener på noen uker før vi tester henne. Cato sier det er ei flott hoppe som han har tro på! Dette er hennes siste mulighet i Stall Bacalao så vi gir henne den tid hun trenger før vi starter. Cato er optimist og mener hun har kommet seg raskere enn først antatt.

Cash Street er behandlet i et framkne og en kode. Neste start blir enten på Bjerke den 15.juli grunndivisjon eller Sørlandet 18.juli. To fine løp for han med henholdsvis kr 40`og 100`i førstepremie. Vi bestemmer oss neste uke. Hesten trener fint og vi håper utviklingen fortsetter. Vi skal være 100% klare til høsten!

Goldie Street trener fint etter mønstringsløpet og har tatt dette veldig bra. Hun meldes til nytt mønstringsløp neste uke. Etter dette er det mulig hun får noen uker fri på beite for å kose seg litt.

Royalty Street trener på hos Morten Juul og blir bare finere og finere. Han blir lagt merke til der nede noe som høres veldig lovende ut.

Pearl Street gjør det hun blir satt til og ser ut som en veldig spennende hest. Hun vokser en del om dagen noe som også er positivt. Veldig spennende hest for Stall Bacalao!

Ingen kommentarer: