torsdag 4. juni 2015

Sommeren er her, årsmøtetur og rapport på hestene

Til helgen går den tradisjonsrike årsmøteturen til København. Det den 11 turen til København siden vi startet opp i 2002 og første turen var i 2003. Vi gleder oss, og værgudene ser ut til å være på vår side også denne gangen! Det blir en høydare!

Rapport på hestene:

Pearl Street er nå igang med innkjøring og ser veldig fin ut. Hun er fornuftig og lærer raskt. I følge Haugstad er det en meget fin hest med et flott trav. Det blir innkjøring og lett trening på henne frem til hun skal gå på beite i sommer. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Goldie Street trener på og ser finere og finere ut. Hun er klar for mønstringsløp nå, men vi velger å gi henne enda en mnd med trening for å ta det sikre framfor det usikre. En meget lovende hest som vi begynner å få forventninger til, men vi må huske på at det er tidlig enda. Hun får et hurtigjobb neste uke inne på Bjerke med Tengsareid i vogna. Mønstringsløp blir i slutten av mnd.

Royalty Street ser fortsatt like fin ut nede hos Morten Juul. Han gjør akkurat det han får beskjed om og bare danser i vei. Helt klart en lovende hest i følge Juul.

Cash Street ble behandlet etter den siste starten og ser i følge Kolnes nå lekker ut i trening. Han blir stadig bedre og bedre. Dette lover farlig godt, men vi vet jo hvor fort dette kan snu. Vi satser alt inn  mot start på Forus 20.juni i grunndivisjonen. Etter dette får vi se, men et løp til eller to før Derbykval blir det sikkert. Vi kan jo også legge til at han har blitt lagt merke til utenom landets grenser da vi har fått henvendelser vedr å kjøpe han.

Diamond Street er nå på plass hos Cato Michelsen. De første rapportene går ut på at det mye å jobbe med. Veldig stiv i kroppen både foran og bak. Det blir litt rolig trening og behandling så får vi se om dette hjelper. Vi gir henne litt tid før vi starter. Hesten må være klar i kroppen skal hun klare å løpe!

Golden Street trener flott og ser hele tiden fin ut. Sist ble det feil med for slakk sjekk og litt mye nytt utstyr. Vi går tilbake til gammelt utstyr neste start. Neste start blir forhåpentligvis OGP helgen. Vi melder i flere løp denne helgen i håp om å komme med, men han er på grensen mtp nok poeng.

Ingen kommentarer: