torsdag 18. juni 2015

Golden Street feilet lørdag, Cash Street starter i V75 førstkommende helg

Golden Street feilet før bilen slapp lørdag, han ble for pigg og slo hode i vingen. Dette var nye takter fra hans side, og det viser seg nå i ettertid at bakknea som ikke har vært behandlet på flere år var årsaken. Disse ble behandlet denne uka, og det trengtes for å si det sånn. Der var det overtrykk. Cato mener at hesten nå skal være 100% og skal komme tilbake bedre enn noen gang. Håper han får rett, for denne hesten er ikke ferdig, han har mye ugjort i løpsbanen.

Cash Street trener flott og er klar for start i V75 på Forus til helgen. Han trakk spor 5, dvs perfekte forutsetninger. Her blir det full fart fra start og gjøre alt vi kan for å komme oss foran. Det store spørsmålet er om vi klarer å holde Jag Photo ute på startsiden. Gjør vi det vinner vi løpet! Jeg spurte Kolnes også om dette og han var 100% sikker på at det ville han klare, sist fungerte han ikke som best og åpnet heller ikke maks da Høitomt måtte passe han. Han ble behandlet etter den starten og det viste seg at han var to grader halt både på koder og kne framme. Vi krysser fingrene, hesten har utviklet seg ytterligere siden sist. Vokst en del og ser lekker ut!!

Diamond Street har nå stått et par uker hos Cato og Bente. De jobber på spreng med henne og hun har kommet seg veldig på disse ukene. Det blir fortsatt noen uker med behandling og trening før vi vurderer noe start. Hun stortrives der nede og har slått seg skikkelig til ro. Cato liker hoppa og hun har fått veldig tillitt til de som jobber med hennne. Det virker som hun skjønner at de hjelper henne til en god kropp. Vi venter i spenning og håper!

Royalty Street trener på hos Juul og ser flott ut. Veldig fornuftig hest som viser noe uten om det vanlige i følge Morten Juul. Vi satser på mønstringsløp etter ferien. Han kunne gått det nå i følge Juul, men vi venter for å fylle på med ekstra godt med trening.

Goldie Street er klar for mønstringsløp førstkommennde onsdag med Tengsareid i vogna. Hun trener flott og virker veldig fornuftig. Har vi ei hoppe for årgangsløpene neste år?? Vi håper vi håper!

Pearl Street er i gang med lett trening og lærer masse rart om dagen. Har blant annet gått bak bilen, og hun gjør dette som det skulle vært den største selvfølgelighet. Flott hest med et nydelig trav i følge Haugstad! Hun skal snart få gå på beite og kose seg noen uker, før opptreningen starter for fullt!

Ingen kommentarer: