søndag 10. mai 2015

Cash Street med v75 seier på hjemmebaneCash Street- Foto: Oppland ArbeiderbladCash Street og Magnus T Gundersen viste alle ryggen på Biri i v75-4. Sammen kjørte de inn til Stall Bacalao sin første seier i v75 sammenheng.

En glad gjeng i fra Stall Bacalao tok i mot pokal, heder og ære på standplass.


10 av stallens medlemmer møtte opp hos presidenten for litt info og en prat før vi skulle reise til Biri.

Vi har i lengre tid snakket om at vi burde ha litt profilering av Stall Bacalao og dertil uniformering slik at vi synes litt bedre på travbanen. Etter lengre tids jobbing så kunne presidenten avduke Stall Bacalao sin logo og vise frem nye jakker og t-skjorter. Nå blir vi mer synlige på travbanen.

Gjengen er klar for v75 på Biri

Vi reiste til Biri og tok turen snarest ned i stallen for en prat med trener og selv inspisere hesten slik at vi kunne være sikre på at alt var på stell. Cash Street viste seg frem i fra sin beste side og er en svært så rolig og trivelig hest på stallen. Sigbjørn var forsiktig med å bygge forventninger til resultat i løpet. Hesten var tøft meldt i grunnlag og er fortsatt en forholdsvis urutinert hest med kun 4 starter. Allikevel så hadde gjengen litt trua når vi ruslet opp til restauranten.

Evt all usikkerhet viste seg å være ubegrunnet. Når starten gikk så kjørte Magnus resolutt til tet og der ville han ligge helt inn. Åpning på 11.5 og første tusen etter 14.5 mens kusken satt og hold igjen hesten, Her var det ikke behov for å brenne alt kruttet. Etterhvert var det tydelig at det bare var hesten i rygg som evt kunne true Cash Street. De som gikk utvendig var rett og slett ikke gode nok. Magnus hold igjen i det lengste slik at den i rygg ikke skulle komme ut, men den fikk allikevel åpning på oppløpet. Da var det bare å lense unna og Cash Street vinner med knapp margin, men seier er seier. Hesten var rett og slett kanongod i løpet. Takk til Magnus T Gundersen for god kusking også.På standplass uttalte kusken at han kunne ha kjørt mye fortere mye lengre om det hadde vært nødvendig. Det er søt musikk i eierne sine ører. Sigbjørn var fornøyd med eleven og gleder seg til fortsettelsen.

Nå blir det trolig løp i Sverige om 10 dager. Da er det et fire årsløp som passer bra. Vi gleder oss til fortsettelsen og er fortsatt optimistiske frem mot høstens store mål, Derby.

Ingen kommentarer: