torsdag 7. mai 2015

Cash Street favoritt i V75 på hjemmebane lørdag

Cash Street skal være klar til start lørdag, og han ser ut til å bli favoritt. Vi må legge lista litt ned og kan ikke forvente at han vinner dette lett. Han har aldri gått autostart og er hardt meld. Urutinert med kun fire starter. Men vi vet at hesten er i kraftig utvikling og han testet startbilen i går på Bjerke, det så meget bra ut. Det blir veldig spennende lørdag, kan Stall Bacalao få sin første V75 seier?

Royalty Street ser veldig fin ut i følge Morten Juul. Startet med intervaller nå. Fikk det litt pent i de to første øktene. Etter det har han fulgt de andre toåringene til Juul veldig lett. Ligger lavt i puls og ser veldig rytmisk og fin ut. Morten Juul er veldig fornøyd med hesten!

Goldie Street er Martine Sørvik veldig fornøyd med. Snill som bare det på stallgulvet, men sjef i sammen med eldre hopper. Vil også løpe fortere enn hun får liv til. Flere hestefolk har uttalt at de liker henne veldig godt. Rett og slett veldig spennende hoppe!

Golden Street har de funnet feilen på, han hadde dårlig blodverdier og en liten krysslammelse sist. Dette har Cato og Bente kontroll på. Vi melder til løp igjen om ca to uker.

Diamond Street har blitt sydd igjen bak etter den siste starten. Dette for å hindre at hun skal være så hestevill. Hun er litt stiv og støl i kroppen ifølge Ole Peder Synstelin. Dette skal behandles med massasje og nåler. Målet er start i slutten av mai.

Pearl Street har denne uka hatt utstyr på seg for første gang. Hun er fornuftig og lærer lett. Haugstad er veldig fornøyd med henne. Håper utviklingen fortsetter!

Ingen kommentarer: