fredag 10. april 2015

Rapport på hestene

Diamond Street har nå fått behandling to runder av Ole Peder Synstelien og alle parter mener de ser klar bedring på henne. Hun får et jobb på Biri førstkommende tirsdag, og en behandling til av Ole Peder så melder vi til løp på Bjerke 22. april. 2100 meter volte under kr 6`i grl med breddepremiering. En perfekt start for å komme i gang. Vi forsøker å starte henne litt i gang, men vi håper selvsagt behandlingen har hjulpet, men vi kan ikke stole helt på henne enda. Går hun feilfritt så vet vi at hun har mye inne.

Golden Street har blitt behandlet i et framkne, dette er første gang på 6 starter, noe som er ny verdensrekord for hans del. Han ser lekker ut i trening, og er piggere enn noen gang i følge Cato og Bente. Han skal starte på Bjerke 15.april, men trakk som vanlig dårlig spor. Spor 12 på sprint er håpløst, men vi får kjøre til slutt og se hvor mange han plukker!

Cash Street får mye god og tung trening nå, han har også fått fikset på et sår han hadde på beinet i den siste starten, så det skal være under kontroll. Han utvikler seg hele tiden og Sigbjørn er veldig fornøyd med han om dagen. Det blir start på Biri 9.mai under V75. Grunndivisjonen med kr 50` i første premie. Dette er et stallmannsløp og vi har sikret oss en av de beste som kusk. Magnus T. Gundersen kusker Cash Street denne dagen. Vi i Stall Bacalao må møte opp mannsterke denne dagen, det kommer til å bli et opplegg denne dagen for alle medlemmer!

Goldie Street trener på om dagen og går 4 dager i uka. Hun gikk i dag 4x500 meter drag og fungerte glimrende på dette. Hun har også veldig lav puls da hun kommer inn etter endt treningsøkt. Dette lover bra, og Martine Sørvik gjør en glimrende jobb med henne!

Royalty Street har hatt besøk av en tannspesialist og fått fikset opp diverse i munnen. Nå skal han være i orden og ingen mat samler seg i munnen og han kan gå med normalt bitt. Han ser i følge Morten Juul strålende ut!

Pearl Street er på plass hos Gudmund Haugstad i Estland og koser seg her, hun har også begynt å være med på litt tom, dvs bak andre hester som jogger rolig. Vi liker at det startes tidlig med hestene, og dette er jo vårt eget oppdrett som vi gleder oss til å følge!

Ingen kommentarer: