torsdag 30. april 2015

Liten nedtur

Golden Street startet på Bjerke i går. Hesten så knallfin ut i varmingen og hesten var klar favoritt i spillet. På tross av bakspor og 1609meter så lå det meste til rette for et trivelig resultat. Ingen harde hester i mot og treningsrapportene på hesten har vært bra.

Golden Street løste fint i fra start og lå rolig 4 par utvendig første 500 meter. Første 500m etter 15.5. Åsbjørn sendte hesten frem dødens da tempoet var moderat. Nyttet ikke å ligge langt bak om det ikke gikk fortere. Første 1000m etter 13.3. Fortsatt rolig tempo og vi hadde enda håp om seier.

Ut på oppløpet hadde dessverre ikke hesten mer å gi. Det var tomt for krefter selv om det ikke hadde gått fort. Golden Steet endte som nr seks, første utenfor premie. "Liten nedtur". Her måtte noe være galt.

Etter løpet så fikk vi bekreftet av Cato og Bente at hesten trolig var syk. Han pustet fortsatt tungt når vi kom ned i stallen og pulsen gikk ikke ned så raskt som den skulle. Mange teorier ble diskutert, men vi vet ikke noe sikkert før vi får tatt blodprøver og får svar på disse. Pga 1. mai så får vi ikke noe tilbakemelding før tirsdag.

Vi får håpe at hesten bare får et kort avbrekk og at han kan ta opp igjen trening og løp ganske fort. Igjen så fikk vi erfare at det ikke bare er å reise og hente premier.

Trolig blir matching og løpsopplegg noe endret nå. Start på Biri neste helg er ikke gunstig å vi må finne andre løp som passer.

Vi vil allikevel trolig ha starthest 9. mai på Biri. Cash Street meldes stadig forbedret av Sigbjørn selv om han mener at vi ikke må stille forhåpninger for høyt. Som en liten kuriositet så fortalte Sigbjørn at Høitomt er innom stallen hans for å høre når Cash skal starte neste gang. Han har tydeligvis lyst til  å kuske hesten mer. Dette får vi ta som et positivt signal. Høitomt er en av norges beste kusker. :-)

Ingen kommentarer: