torsdag 16. april 2015

Golden Street uheldig i går, og rapport på hestene

Golden Street startet på Bjerke i går fra spor 12 på sprint, men var veldig uhelding og ryggstykke gikk rett av. Gudslykke at det gikk bra med hest og kusk. Det var millimetere om å gjøre at hesten sparket oppi og da kunne dette gått riktig så galt med både kusk og hest. Vi må takke Åsbjørn for at han holdt hode kaldt og bare styrte hesten ut mot siden og fikk roet han ned. En redd og urutinert kusk hadde kanskje bare hoppet av. Heldigvis gikk det bra med både kusk og hest!
Hesten så lekker ut og får nå to uker til neste start. Dette blir på Bjerke den 29.april. 1609 meter auto for norskfødte under kr 675`i grl. Hvis hesten tar dette løpet bra satser vi mot Biri 9.mai 2600 meter auto i sølvdivisjonen. Vi går en spennende tid i møte med denne hesten, han kommer seg hele tiden selv om Cato og Bente sier det er mye å jobbe med enda!

Diamond Street blir det litt endringer i planene på. Hun går hurtig på Biri fredag førstkommende og meldes til løp på Biri fredag den 24.april. Hun ser finere og finere ut i trening, det virker som behandlingen har hjulpet!

Cash Street trener på og skal være 100% klar til Biri 9.mai.

Goldie Street går nå intervaller og ser lekker ut, vil helst løpe fortere og forbi de andre, men Martine holder igjen, noe som er fornufig. Hun går kanskje mønstringsløp i mai.

Royalty Street har fjernet noe tenner og trener på i Danmark. Flott hest med de rette innstillingene og bevegelsene sier Morten Juul!

Pearl Street stortrives i Estland hos Haugstad. Han påstår at han hadde sett den raskeste spurten av en åringen i luftegården her om dagen! Han liker hoppe veldig godt!

Ingen kommentarer: