onsdag 1. april 2015

God påske fra Stall Bacalao

Har vi hatt en mer positiv rapport på hestene i Stall Bacalao sin historie? Det tror jeg nesten ikke.

Diamond Street gikk prøveløp fredag på en fin måte, feilet et par ganger, men travet 1,18 siste tusen på en lett måte. Hun sliter med spenninger i kroppen og Ole Peder Synstelien er satt på saken. Han har sett på henne en gang, og kommer til å gjøre dette 3-4 ganger for å se om det hjelper. Får vi henne 100% så vinner hun løp uten å blunke!

Cash Street får nå en treningspause, det er dårlig med løp til han og vi ønsker ikke å kjøre for mange løp. Han trenes og settes i 100% orden til start på Biri 9.mai. V75 løp 2100 meter for stallansatte, med kr 50`i første. Grl under 150`dvs litt hardt meldt, men det tåler han. Magnus T.Gundersen har sagt ja til å kjøre, så da er alt klart! Denne dagen må vi møte opp på Biri!!

Golden Street gjorde litt utslag på bøyeprøve for første gang på 6 starter. Han ble derfor behandlet lett mandag. Da skal han være 100% klar til start på Bjerke 15.april som har vært målet i matchingen hele veien. Etter dette løpet får vi se hva vi gjør, men i juni har han løp på Bjerke under OGP helgen og 5 årsløp på Leangen for norskfødte 14 dager senere. Dette er storløp som vi ønsker å være med i, hvis hesten fortsetter utviklingen!

Royalty Street fikk vi en grundig rapport på fra Morten Juul i går. Han liker hesten veldig godt, og mener han ikke står noe tilbake for de beste 2 åringene han har på stallen. Selvsagt er dette tidlig å si da han ikke har testet han så hardt enda, men positivt uansett. Han jogger nå 10-12 km 4 ganger i uka. Dette gjør han i 3 uker til før det blir litt lettere intervaller.

Goldie Street trener meget bra om dagen, og tar økningene veldig lett. Hun går nå 12 km uten å bli sliten 3 dager i uka, disse øktene er innlagt 3 lange intervalldrag. I tillegg går hun en økt i uka hvor hun går 200-300 meter med litt mer fart i 1,35-1,40 tempo på en lett måte. Hun utvikler seg veldig fint og virker sterke og fin.

Ingen kommentarer: