torsdag 23. april 2015

Diamond Street starter i morgen og Golden Street onsdag

Diamond Street debuterer på Biri i morgen fra spor 1 på voltestart. Hun møter mange gode hester, men uten noe tull kan alt skje. Hun viser klar bedring i trening og ser ut til å respondere godt på behandlingen hun har fått av Ole Peder Synstelien. Uansett ligger vi lavt første gangen ut, for vi kan ikke stole på henne enda, men skulle hun ikke galoppere så blir det spennende å se hvor hun står!

Golden Street starter på Bjerke onsdag 29.april. 1609 meter auto. Og som vanlig trakk han et dårlig spor, nemlig spor 10. Uansett er ikke motstanden avskrekkende så vi må jo ha ambisjoner. Med Bo Westergård og Caprino B.R i spor 7 så blir det sikkert kjøring. Da får vi ta de til slutt!!

Goldie Street trener på og blir bare finere og finere. Martine Sørvik sier at det kanskje blir mønstringsløp i mai. Dette er meget lovende, måtte hun bare holde seg skadefri så kan dette bli meget spennende neste år!

Royalty Street trener på hos Morten Juul, og han er veldig fornøyd med hesten. Han har god grunnkondisjon og beveger seg lett. Han har ikke startet med så mye intervaller enda, men kommer til å starte med dette ganske så snart. Han har gått med hodestang en periode nå fordi han har gått litt med hode til den ene siden. Morten mener dette er bare en uvane og at det har blitt mye bedre etter at de startet med dette.

Cash Street trener på og har fått mye god trening nå som vi skal ha med oss utover i sesongen. Han skal være klar til start på Biri 9.mai. Vi går en meget spennende sommer og høst i møte med denne hesten!

Ingen kommentarer: