torsdag 5. mars 2015

Rapport på hestene

Cash Street ble behandlet etter den siste starten, det var ikke mye, men nok til at det ble litt service i framknea. Han står perfekt inne i løp på Bjerke den 18.mars. DNT 4 årsløp med kr 30`i første. Der står han på strek og tillegg ved kr 25`. Finere løp får vi ikke og det passer perfekt mtp matching videre. Tror vi får en meget spennende sesong med denne hesten, han er i stor utvikling!

Diamond Street trener fortsatt fint hjemme på gården, og skal testes på Biri fredag eller tirsdag. Da skal de bruke en dag hvor de skal finne riktig skoning med hjelp av Jørn Morten Kvikstad. Vi håper de finner ut av det og at prøveløp er rett rundt hjørne. Nå må vi komme et skritt nærmere start!

Pearl Street har vokst en del og blir finere og finere. Hun reiser til Estland og Gudmund Haugstad i midten av mars. Der blir det opptrening og et proff opplegg sånn at hun skal være godt forberedt til 2017.

Royalty Street trenes nå for fullt og han ser veldig fin ut, han utvikler seg hele veien og kommer til å ble en meget spennende hest å følge fremover. Han går i trening til Morten Juul om ikke alt for lenge!

Goldie Street fortsetter utviklingen og har nå økt dosene med trening, får nå lette intervaller og ser ut til å vokse veldig på dette. Det er veldig spennende med disse unghestene!

Ingen kommentarer: