tirsdag 17. mars 2015

Det skjer mye i Stall Bacalao om dagen

Golden Street gikk veldig bra etter en litt roligere periode sist. Åpner på 1,11 første femhudre og sitter fast med alt til slutt. Han gikk med vintersko osv. Neste start skal han være på topp. Dette blir på Bjerke om en uke eller i V75 helgen etter. Vi gleder oss til våren, hesten er skikkelig på gang nå!

Cash Street trener veldig fint og skal starte på Bjerke i morgen. Han er nybehandlet og fungerte bedre enn noen gang i hurtigjobb på Bjerke fredag. Gikk meget lett 1,19 siste tusen alene, og Kolnes mente han aldri hadde vært bedre. Vi kjører til start på Bjerke i morgen med store forventninger!

Diamond Street gikk i dag jobb på Biri og kommer seg hele veien, men har fortsatt det med at hun skal feile på første sving. Hun blir testet med annet bitt og tatt med til Biri igjen fredag for å få henne til å kutte ut dette tullet. Får hun bort det er hun mer enn god nok til å hevde seg mener Helgestad.

Pearl Street er nå på plass i Estland hos Gudmund Haugstad. Det blir spennende å høre hvordan hun utvikler seg der nede.

Royalty Street trener meget lovende og ser ut til å være noe litt utenom det vanlige. Han reiser til Danmark lørdag. Da starter et nytt kapitel i trening hos Morten Juul. Vi takker for den gode jobben Morten A. Pedersen og de andre på travtrenerskolen har gjort med hesten så langt.

Goldie Street trener også veldig fint. Går nå langintervaller en dag i uken, og tar dette meget lett og utvikler seg hele veien. Dette er en veldig fin hest med et godt hode og vinnende trav.

Ingen kommentarer: