mandag 16. februar 2015

Det skjer mye i Stall Bacalao om dagen

Diamond Street gikk hurtig sist uke på Biri og Helgestad var fornøyd. Hun travet under 1,20 siste 500 meter på en fin måte. Hun ble testet med ny skoning og dette fungerte bedre, ikke noe galopp og tull. Hun får et hurtigjobb til før det blir prøveløp i slutten av mnd.

Cash Street har tatt løpet fint og starter på Biri førstkommende fredag. Han har et meget passende løp på papiret og fikk spor 3 på volte. Det er kun tre stykker på strek så dette ligger til rette for en fin prestasjon. Høitomt er på ferie så Solberg kjører denne gangen. Vi valgte en kusk som vekker han litt til liv!

Golden Street har nå gått tre løp og fungert veldig fint. Han får nå en litt roligere periode der det intensiveres med alternativ behandling av hesten. De mener de har funnet problemet på hesten. Får vi bort dette kan det bli veldig bra!

Royalty Street trener på og ser lekker ut, vi vurderer hva vi gjør mtp trening og hvor vi skal sette han i trening fremover, dette blir avgjort iløpet av de nærmeste dagene.

Goldie Street trener på og gjør alt som hun får beskjed om, veldig fint trav i henne og gjør alt meget lett.

Pearl Street leker masse om dagen og vokser en del. Hun kommer til å gå i trening til Gudmund Haugstad i Estland. Hun reiser ned dit i midten av mars for unghesttrening. Det blir spennende å høre de første rapporter derfra.

Ingen kommentarer: