torsdag 8. januar 2015

Godt nytt travår til alle, og rapport på hestene

Cash Street hadde vi tenkt å starte med på Biri denne uka, men Sigbjørn ønsket å kjøre et jobb til med han, og teste litt mer utstyr og ta med seg pisken. Dette blir gjort i dag på Bjerke. Vi håper han våkner litt mer til liv, for sist jobb var ikke så bra vi hadde håpet. Men denne hesten kommer det er jeg helt sikker på.

Diamond Street trener veldig fint hjemme på gården, men er litt grønn enda når hun kommer på banen. Vi avgjør i slutten av mnd om det blir prøveløp i januar, men hun trenger mye trening. Erfaringen med sånne type hester er at det plutselig løsner. Det kan skje på en uke så vi må være litt tålmodig enda. Hun har jo akkurat fylt 4 år.

Golden Street har slitt med en forskjølelse, men er på bedringens vei nå. Han ser veldig fin ut i trening og svarer godt på behandlingen han har fått. Han blir meldt til løp på Jarlsberg fredag 16.januar. Han har ikke startpoeng så vi får håpe han kommer med. Det er tynne felter om dagen så vi kommer sikkert med i løp fremover.

Royalty Street er nå straks klar for trening igjen. Han har fjernet stingene og har fått en egen lite luftegård i tillegg til å bli leid og går i walker daglig. Han har selvsagt masse energi etter å ha vært mye i ro. Vi får håpe at alt går greit og at han er raskt tilbake i trening.

Goldie Street ser veldig fin ut og løper som bare det, hun trives veldig med å trene og vil helst springe fort som bare det. Veldig spennende og fin hest.

Pearl Street har vært inne i vokstperiode og stått mye rolig, men har de siste ukene fått masse energi og løper rundt og leker med sin venninne ut der de går. Dette er en sær og spesiell dame, men det er sånn hoppene skal være, det er da de blir best på travbanen.

Ingen kommentarer: