tirsdag 20. januar 2015

Det ser positivt ut..

Diamond Street kommer seg for hver uke, og Helgestad har vært veldig godt fornøyd med henne hjemme på gården. Hun får nå veldig hard trening så håper vi det slår bra ut. Hun matcher fint hester som går løp i trening. Hun testes på Biri neste uke. Vi håper også den positive utviklingen forplanter seg til banen.

Cash Street trener fint og får et nytt jobb denne uka på Bjerke. Fungerer han fint der vil han bli meldt til løp om et par uker.

Goldie Street trener 4-5 dager i uka og trives veldig godt med å trene. Hun ser fin ut og løper som bare det.

Royalty Street har denne uken startet å trene igjen og han er VELDIG pigg og glad. Den første uka nå vil han få det litt rolig, men fra neste uke er det full trening igjen. Han har vokst mye i den perioden han har vært i ro, dette kan være til det positive.

Golden Street gikk bra på Jarlsberg fredag, han gikk frem i dødens og holdt bra til 3.pl. Det positive og det viktigste nå er at han fungerer bedre enn noen gang. Han starter igjen på Drammen 26.jan. Han fikk spor 6 og de antatt hardeste konkurrentene fikk dårligere spor. Her blir det full fart fra start så håper vi på at fremgangen fortsetter. Holder han seg hel så vil dette bli veldig bra!

Ingen kommentarer: