tirsdag 18. november 2014

Status på hestene

Er dette Cash Street? Han er i alle fall veldig lik, måtte han bli like god! Dette er en halvbror av Cash Street, samme far. Solgt for ca 10 mill i Frankrike, vinner alt som er for treåringer der nede.
Cash Street trener fortsatt forbedret, og han blir meldt til løp på Bjerke den 26.nov. Han får det siste jobbet inne på Bjerke i morgen kl 1700. Rapport følger!

Golden Street får vi meget gode rapporter på om dagen, han trener lysende i følge stallen til Hamre. Det store problemet er bare at nå har vi ikke poeng, og det e dårlig med løp. Han blir meldt til Biri fredag 28.nov og Leangen 29.nov. Vi må bare bli med der vi får plass, hvis vi får plass noe sted da!

Diamond Street er Helgestad godt fornøyd med, hun kommer seg hele veien, og han mener det ser lovende ut. Målet er prøveløp og start før nyttår!

Pearl Street har funnet seg godt til rette hos Jo Svenstad, det er en veldig fin hoppe som virker fornuftig går rapportene på.

Royalty Street har trent flott i lengre tid, men har nå fått påvist løs beinbit. Dette skulle selvsagt ha blitt avdekket på sjekk før auksjon, og noe vi ikke skal betale for. Han blir operert mandag 24.nov, og får det da rolig en mnd tid. Dette er selvsagt ikke det beste, men skal ha lite å si for hestens utvikling.

Goldie Street ser fortsatt veldig fin ut og trener på. Hun synes det er artig å trene så hun går i strikkene!

Ingen kommentarer: