tirsdag 25. november 2014

Cash Street debuterer og Golden Street på Sørlandet søndag

Cash Street debuterer på Bjerke i morgen. Det blir selvsagt spennende, men vi skal ikke ha for store forhåpninger første gangen ut. Han skjønner ikke helt hva dette går ut på enda, men vi forsøker oss så ser vi om han plutselig skjønner det. For gjør han det kan dette bli riktig så artig. Spor 4 på volte er ikke det beste, men det tror jeg skal gå bra, han virker travsikker.

Golden Street starter på Sørlandet søndag 30.nov. Han fikk spor 11, noe som ikke er det beste, men uansett så skal kjøres til slutt denne gangen. Håper han fungerer like bra som sist og at han får et fint løp, da kan dette bli veldig bra. Kanskje starten på en lang opptur!!!??

Royalty Street er nå i Oslo til operasjon for løs beinbit. Han skulle egentlig bil operert på mandag, men han er litt forkjølet derfor blir det utsatt til onsdag. Vi krysser fingrene for at den løse beinbiten blir fjernet enkelt og at han kommer raskt i trening igjen.

Goldie Street trener på, og trives veldig godt på feil side av Mjøsa!

Diamond Street går som bare det i intervallene på Toten. Kjetil er veldig fornøyd med henne der, men hun mangler litt for å være klar. Hun skjønner ikke helt hva det går ut på da hun er på Biri. Hun skal kjøres på Biri denne uka og vi venter spent på om framgangen fortsetter.

Pearl Street har det bare bra på Eina, og koser seg nå med utegang. Hun har også fått en fast venninne som hun går sammen med.

Ingen kommentarer: