onsdag 1. oktober 2014

Rapport på hestene

Diamond Street er behandlet i en høyre fremkode og ser mye bedre ut i trening nå enn for et par uker siden. Hun trenes på en mnd tid så gjør vi opp status på hvordan vi ser på fremtiden, men hun trenger litt tid. Hun oppfører seg veldig fint og har funnet seg godt til rette på Toten.

Golden Street ser veldig fin ut ifølge Hamre. Han har funnet seg godt til rette og stortrives, og han trenes nå på en helt annen måte enn tidligere noe vi håper og tror kan slå positivt ut. Han får en ny helsesjekk i dag, for å se om alt er bra noe Hamre trodde det var. Vi krysser det vi har for at de får orden på denne hesten. Da kan vi få en veldig fin høst, og mange gleder.

Cash Street gikk hurtig sist uke og det var veldig positivt, han får et nytt jobb neste uke, etter dette satses det på prøveløp hvis utviklingen går den rette veien. Får vi denne 100% så kan vi få en fin høst, han blir aldri sliten så kapasiteten er det ikke noe å si på.

Goldie Street oppfører seg ekemplarisk og jogger nå to km lett som bare det. Hun har gjort alt veldig lett så langt, noe vi håper fortsetter.

Royalty Street er iskald i hode og gjør alt riktig så langt. Det økes på til to km jogging fra neste uke. Han har en lav og meget god teknikk ifølge treneren. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Ingen kommentarer: