fredag 10. oktober 2014

Det går den rette veien med hestene

Cash Street gjorde i går unna et nytt jobb inne på Bjerke, og gikk 2000 meter på 1,22 helt alene. Han kommer seg veldig for hver gang. Det blir nå straks prøveløp. Etter dette blir det trening sånn at vi er 100% klare til start om litt. Vi starter ikke før vi vet han kan 1,17-1,18. Fortsetter framgangen vil jo dette straks være på plass. Broren til Cash Street vant på en overbevisende måte på Bjerke onsdag fra dødens. Men vi skal huske på at den er et år eldre, så det gjelder å være tålmodig så er jeg 110% sikker på at denne hesten kommer!!

Diamond Street går det fortsatt fremover med, trener på og blir bedre og bedre for hver dag.

Golden Street ble rebehandlet sist uke, men trenes hele veien sånn at han ikke mister noe kondisjon på dette. Vi går noen spennende mnd i møte med denne hesten.

Robin Laser er nå solgt til Russland som løpshest og avelshingst!

Royalty Street trener på og Morten skryter veldig av han(noen ganger kjenner enn at det blir traver), det var dette Morten sa sist jeg snakket med han.

Goldie Street trener også strålende, veldig villig og vil løpe fortere enn det hun får lov til, i tillegg er det litt stoff i henne, men veldig snill å holde på med.

Ingen kommentarer: