fredag 31. oktober 2014

Cash Street godkjent prøveløp, Pearl Street hos Svenstad og Golden Street til start i V75

Cash Street gikk onsdag prøveløp på en fin måte. Planen var å ta dette som et ledd i treningen og gjøre opp status etterpå. Hesten gikk 1,19,9 2100 meter volte og siste tusen gikk på 1,18,5. Hesten har kommet seg voldsomt de siste 6 uker, nesten for mye. Det er derfor viktig at vi er litt ekstra tålmodig nå. Vi kommer til å trene på en mnd tid til før vi debuterer i løp. Fortsetter utviklingen blir dette meget spennende.

Pearl Street ble tatt fra sin mor Mudcake på onsdag denne uka. Det gikk veldig fint og er nå på plass hos Jo Svenstad på Eina. Der skal hun gå sammen med andre føll og åringer. Jo Svenstad virker meget seriøs og som en dyktig hestekar. Hvis noen i andelslaget ønsker å ta en tur dit for å se på Pearl Street så holder han til helt i sørenden av Einafjorden. Første til venstre etter du passerer "saga". Første til venstre etter du har svingt opp og ca 200-300 meter oppover.

Golden Street starter i V75 på Sørlandet i morgen. Han har sett bra ut i trening og alt kan skje, men et feilfritt løp og topp tre vil være meget bra!

Ingen kommentarer: