tirsdag 28. oktober 2014

Bare gode nyheter på hestene om dagen, det er lenge siden sist!

Diamond Street var i dag igjen på Biri og Helgestad ringte og var veldig fornøyd med framgangen. Hun er fortsatt litt ukonsentrert og skjønner ikke helt hva det går ut på, men hun jogget 1,20 lett! Han mente vi kunne kjører prøveløp før nyttår og han så lyst på det. Dette var veldig gode tilbakemeldinger og bedre enn vi har turt å tro på!

Cash Street går prøveløp på Bjerke i morgen. Spor 1 og Kolle i vogna. Vi kjører et pent jobb og håper framgangen fortsetter. Helbroren vant lett for andre gang på rad på Biri søndag og er en hest utenom det vanlige. Måtte også Cash Street være det.

Golden Street gikk i går et tøft jobb inne på Jarlsberg og fungerte veldig bra. Det ble kjørt en 2000 meter på 1,22 og en 1600 meter på 1,16,5. Vi er klare til lørdag, måtte han fungere bra, da vet vi alle at han er mer enn god nok til en topp tre plassering fra spor 4. Han møter på Papagayo E og flere andre, men han har vist han kan hamle opp med disse tidligere.

Royalty Street var på VG Live V75 lørdag, han ser lekker ut og har stor framgang i alt han gjør, dette blir traver!

Goldie Street har vært syk en drøy uke, men er nå i trening igjen og gjør alt riktig fortsatt.

Mudcake og Pearl Street har i dag blitt hentet til Bjerke, og Pearl Street blir med til Jo Svenstad på Eina i morgen etter løpene på Bjerke. Der skal hun gå sammen med andre føll og åringer. Rapporten fra de som hentet henne i dag var veldig bra. Begge så flotte ut, blanke og fine!

Ingen kommentarer: