fredag 12. september 2014

Golden Street i V75 på Færjestad i morgen, og Robin Laser til salgs

Golden Street starter i V75 på Færjestad under unionstravet i morgen. Han fikk spor 1, noe som ikke er det beste mtp at han ikke kan kjøres for fullt fra start, men vi må jo bare prøve. Rygg leder eller et par innvendig så kan alt skje. Fungere han igjen etter problemene sist så vet vi alle hva han er god for. Da kan alt skje, men han møter veldig gode hester. Tuller han ikke, og er på topp så blir det spennende å se hvor han står.

Robin Laser er nå lagt ut for salg på trav24.no. Dette er en billig og fin løpshest, for den som vil ha en snill hingst og jobbe med videre. I følge treneren så er det fortsatt mye igjen i denne hesten. Andelslaget har valgt å satse på flere unghester, derfor selger vi.

Diamond Street trener på, skulle gått hurtig denne uka, men ikke fått noe rapport på dette ennå. Fortsetter fremgangen?? Er i klare for prøveløp snart??

Cash Street gikk for en uke siden sitt første banejobb etter kastrasjon og fungerte mye bedre. Han trenes nå for fullt. En periode med litt god trening og et jobb til så bør vi være klare for prøveløp ganske så raskt. Broren gikk prøveløp denne uka og så fin ut.

Ingen kommentarer: