fredag 8. august 2014

Rapport på hestene

Cash Street er behandlet og ser bedre ut, men han er en banditt så vi bestemte oss i går for å kasterere han. Dette gjøres så kjapt som mulig slik at vi er klare for start i løpet av høsten. Vi må gjøre noe for å komme videre med denne hesten. Vi må ha en hest som spiller på lag med oss. Får vi denne hesten til å spille på lag, vil det bli utrolig morsomt. Håper og tror dette vil gjøre susen!

Diamond Street er behandlet foran i koder og kne, i tillegg ble hun behandlet i bakknea denne uka. Dette for å være sikre på at vi får tatt alt. Hun er helt håpløs å behandle, så det måtte skikkelig med bedøvende midler til for å få henne til å roe seg. Vanligvis brukes det doser på 0,25, men på henne måtte de bruke 0,9. Det er med andre ord skikkelig stoff i denne hoppa. Det er som regel sånne hopper som blir best. Sigbjørn er sikker på at dette blir traver, vi må bare bruke litt mer tid.

Golden Street er behandlet i venstre framkne av Lars Moen etter det siste løpet, og han ser utrolig fin ut om dagen. Han blir også satt på en kur som skal hjelpe/ta det siste i kroppen nå før Derbykval.
Vi skal være 100% klare til kvalifiseringen. Han blir også skodd om helt opptil løpet slik at alt skal være på stell. I tillegg blir han nå testet i trening med jordblender. Dette for at han ikke skal hoppe over alt av skygger osv han ser i banen/veien foran seg. Alt dette til sammen gjør at vi håper og tror vi har en hest som er maksimalt forberedt til i slutten av august. Dette blir utrolig spennende.

Robin Laser meldes til nytt løp om ca en uke, han er seg selv lik, men vi vil gi han et løp til før vi bestemmer oss for hva vi gjør videre. Vi satser på et autoløp på Biri.

Mudcake og føllet har det bra, og vi kommer til å la føllet gå ved sin mor så lenge som mulig. Det er dette som skal være det beste, og som praktiseres mer og mer av de beste. Føllet ser veldig bra ut!

Ingen kommentarer: