fredag 4. juli 2014

Sommerferie og rapport på hestene før redaksjonen tar ferie

Golden Street gikk prøveløp mandag på Jarlsberg. Han travet feilfritt og gikk 1,17,8 på 2100 meter volte. Hesten fikk dette som et hurtigjobb og kjørte med bomull i ørene osv. Han har jo aldri gått noe særlig når han trenes alene så dette var helt etter planen. Han fungerte ikke optimalt denne dagen heller og Tengsareid mente han var for tung forran og at han var bortpå seg der. Han ble skodd om rett etter prøveløpet. Der kuttet de så mye hov som mulig og særlig på innsiden sånn at han ikke skal slå seg på framknea. Vi vurderte å starte i noen litt billige løp som oppkjøring til derby, men det er håpløst å komme med i noen løp, og Sigbjørn ville at vi skulle starte på Jarlsberg og Jarlsberg Grand Prix. Derfor stiller vi til start der neste helg. Vi håper på en opptur, men vi er likevel realister så vi tar alt som en bonus!!

Cash Street ble tirsdag sjekket opp hos Ole Einar Semb. Der fant de feilen. Han ble bedøvd ut og løp som bare det på mølla. Han ble behandlet i framknea. Han skal nå få det litt roligere i trening i mnd tid så håper vi at han er klar for prøveløp!

Robin Laser er friskmeldt etter behandling, han ble behandlet i kne og koder. Det blir etter alt å dømme start i slutten av juli. Hesten har vist fin utvikling den siste tiden uten å være på topp. Nå ble han også behandlet i kodene noe han ikke har blitt tidligere. Får vi denne hesten 100% i orden kan vi få det skikkelig aritg utover sommeren og høsten!

Diamond Street skal ha gått hurtig i dag, men vi har ikke fått noe tilbakemelding på hvordan dette gikk. Vi håper på prøveløp straks. Da ønsker vi å kjøre dette på Biri sånn at vi kan se henne live.

Mudcake og hennes føll (Pearl Street) har det veldig bra. De koser seg ute på grønne områder.
Vi har også bestemt oss for å bedekke henne på nytt med Weingartner. Dette kommer vi tilbake til etter sommeren. Da kommer det et tilbud til andelshaverne i Stall Bacalao om å bli med på dette avkommet.

God sommerferie til alle lesere!

Ingen kommentarer: