tirsdag 10. juni 2014

Rapport på hestene og strategi fremover

Cash Street gikk hurtig på Bjerke i slutten av siste uke, han fungerer bedre og bedre og gikk 1,26 2000 meter. Han kommer seg hele veien og målet er nå et hurtigjobb til om en drøy uke, hvis fremgangen da fortsetter blir det prøveløp.

Diamond Street gikk også hurtig sist uke, hun hoppet og tullet mye den første runden, men gikk fint den siste runden, og gikk skikkelig fort en 500 meter. Det er flotte bevegelser i hoppa og nok av fart, men hun må lære seg hva dette går ut på. Det går nok litt tid før det blir start, men denne hesten kommer!

Robin Laser startet på Bjerke sist uke, og fikk ikke aldri rett fram. Det ble litt håpløst og Kolle valgte å kjøre på sjans. Hesten gikk i mål med masse krefter. Kusken mente at hesten var skikkelig på gang, og at hesten sikkert bare hadde godt av å sitte fast med krefter. Neste start blir på Sørlandet søndag 15.juni. Her trakk vi spor 5 på 2140 meter auto. Vi møter noen gode hester, men vi stiller selvsagt til start med ambisjoner. Hesten er på gang!

Mudcake har som dere vet fått et føll, vi venter på bilder av hesten, men alt står bra til med den flotte hoppa etter Quite Easy. Hun er prikk lik sin mor, måtte hun bli enda bedre!

Ingen kommentarer: