mandag 23. juni 2014

Føllet til Mudcake, og rapport på hestene


Her ser vi det nye tilskuddet i Stall Bacalao. Hoppeføllet til Mudcake etter Quite Easy. Flott og prikk lik sin mor!

Diamond Street går hurtig i slutten av denne uka, og fungerer hun like bra som sist så blir det prøveløp om et par uker, vi kysser fingrene for at den positive trenden fortsetter. At hun kan løpe er vi ikke i tvil om!

Cash Street blir sjekket opp da han ikke traver helt som best, vi tar en skikkelig helsesjekk nå for å finne ut om det er noe som er galt. Hvis ikke det avdekkes noe vesentlig her så blir det kastrasjon. Han er en skikkelig klovn til tider, sist uke skadet han en på stallen skikkelig. Han er ikke til å stole på, den ene dagen er han verdens snilleste, den andre dagen er han helg idiot! Vi gjør opp status i slutten av denne uka.

Golden Street er nå tilbake i full trening, og gikk hurtig for et par dager siden, og for et jobb han gjorde. I følge treneren, var det lysende! Han gikk 1,25 over 3000 meter og bare danset rundt! Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi gjør videre, men han må uansett gå prøveløp først. Dette skjer om ca 14 dager. Det er ikke umulig vi stiller til start på i Jarlsberg Grand Prix. Kolnes mente hesten skulle være med der, men vi har ikke helt bestemt oss.

Robin Laser har ikke travet som best, og vi har hele tiden sagt at han ikke er helt hundre prosent. Noe han beviste i den siste starten. Hadde han vært på topp der hadde han vunnet dette løpet. Han ble sjekket opp sist uke og behandlet i koder og kne. Det blir derfor ikke noe start før enn i midten av juli. Vi håper og tror at denne hesten kommer sterkere tilbake. Han er på gang!

Ingen kommentarer: