mandag 16. juni 2014

Bedring for Stall Bacalao

Diamond Street og Cash Street gikk hurtig på Bjerke søndag. Dette var av det positive slaget.
Diamond feilet inn på den første svingen, men dette menter Sigbjørn skyltes for stram sjekk. Hun travet siste 1000 meter på 1,21 og så veldig fin ut på det. Hun begynner å skjønne mer og mer hva dette går ut på. Veldig positivt!!
Cash Street travet også veldig bra, han gikk 2000 meter på 1,26 med en galopp i siste sving. Uten den hadde han gått sist tusen på 1,20. Han blir bedre og bedre for hvert jobb.
Det kjøres et jobb til med begge hestene om en drøy uke, da med proffe kusker som avgjør om de er klare for prøveløp!! Dette var gode tilbakemeldinger, disse to hestene kommer!

Golden Street er nå i trening igjen etter å ha blitt behandlet to ganger i høyre og tre ganger i høyre bakkne. Vi håper og tror nå at vi har fått tatt knekken på betennelsen! Han skal nå få god tid på å bygge seg opp igjen. Vi trenger å fylle på med litt god trening nå før vi starter. Det er til høsten det gjelder!! Vi krysser det vi har for at dette er starten på en opptur!

Robin Laser startet på Sørlandet i går, han fikk et helt perfekt løp og ble tredje, men vi hadde jo håpet at det var litt mer å kjøre med etter et så fint løp han fikk fra Kolle!

Mudcake og føllet har vi ikke fått noen bilder av enda, noe vi har blitt lovet flere ganger. Bilder kommer så fort de mottas.

Ingen kommentarer: