onsdag 21. mai 2014

Årsmøtetur Stockholm og Solvalla står for tur!!

Det er 14 karer fra Stall Bacalao som gleder seg veldig til å reise til Stocholm og Eliteloppshelg førstkommende fredag. Dette blir en høydare for oss i Stall Bacalao, for det har ikke vært mye å glede seg over på det sportslige plan den siste tiden. Vi regner med at nye strategier legges, og at vi etter denne turen ser lyst på fremtiden igjen!

Rapport på hestene:

Robin Laser starter på Færjestad til uka, men fra spor sju mot meget gode hester ser dette håpløst ut. Hesten trener fint, men dette ser veldig vanskelig ut, da må han være mye forbedret. Dette kan vi også håpe på da det tyder på at hesten var småsyk ved siste start. Han var litt forkjølet etter den starten, og det er flere hester som har slitt litt med dette på stallen til Kolnes. Dette skjer ofte med hestene på denne årstiden, da det ofte voldsomme temperatursvigninger.

Cash Street og Diamond Street skal på hurtig på Bjerke nå denne uka, vi håper fremgangen fortsetter, og vi kommer tilbake med rapport på dette.

Golden Street ble sist behandlet av Lars Moen i høyre fram og bakkne. Han får en behandling til så håper vi at hesten blir friskmeldt. Uansett skal ikke hesten starte før vi er sikre på at han er i orden igjen!

Mudcake venter føll straks, hun er i de beste hender så vi venter bare spent på telefon. Vi krysser fingrene for at alt går bra og at vi får et velskapt avkom. Alle skal være klar over at det kan skje mye dagen det skjer og de første dagene etterpå. Vi krysser fingrene for at alt går bra!


Ingen kommentarer: