tirsdag 8. april 2014

Rapport på hestene

Diamond Street trener fin og har økt dosene i trening. Hun har fart og fungerer fint nå, men mangler litt på å forstå hva helt dette går ut på enda, men dette kommer seg for hver dag. Målet er å kjøre prøveløp i slutten av mai.

Cash Street har fått det litt rolig i en periode etter behandling, men dette skal ikke ha noe å si etter så mye god trening han har fått i lang tid. Han er ikke den største hesten hos Kolnes, men en skikkelig kraftplugg. Målet er å kjøre prøveløp i begynnelsen av mai. Da tar vi det som et hurtigjobb og legger planen videre etter dette.

Robin Laser er nå i gang igjen med intervaller og ser veldig fint ut, pigg og kry, en hest med masse energi dette. Målet er å starte i mnd skife april mail.

Golden Street ble i dag kjørt med for første gang etter å ha fått det litt roligere etter behandling, han har så utrolig mye energi og det var nesten skummelt å kjøre med han i dag. Han blir i slutten av denne uka rebehandlet, og vi sikter mot start på Biri 3.mai. Mulig han blir testet i et rutineløp på Bjerke før starten på Biri, for at vi skal være sikre på at han fungerer.

Ingen kommentarer: