torsdag 24. april 2014

Besøk på Bjerke

Formann var i går ettermiddag på besøk hos Kolnes og fikk se alle hestene i hurtigjobb, og rapport pr hest følger under.

Diamond Street gikk i går hurtigjobb for første gang på veldig lang tid, hun så fin ut og kommer seg veldig. Hun har et flott trav og begynner å skjønne mye mer av hva dette går ut på. Hun var veldig brunstig for dagen og er som vi sier på hestespråket ei «purke» men hoppene er som oftest best når de er litt sånn.
Hun får noen jobb til før det meldes i prøveløp, men fortsetter denne utviklingen kan dette bli veldig bra.

Cash Street fungerte ikke så bra, men det skyldes etter alt å dømme at han ikke forstår helt hva dette går ut på, han går og bremser og vil liksom ikke by seg til for fullt enda. Mulig han blir vallak, men Sigbjørn mente vi skulle vente litt. Han har heller ikke gått mange jobbene, så Sigbjørn mente vi skulle gi han en mnd før vi gjorde opp status. Han gikk med skylapper noen Sigbjørn mente gjorde at han bare gikk å ventet, for da han fikk hest foran seg løp han som bare det.
Men hesten er utrolig godt trent, han blåste ingenting etter jobbet, ja jeg har aldri sett en hest som har vært mindre berørt etter et jobb. Måtte han bare skjønne hva dette går ut på snart så vil dette bli en kanon, maken til kapasitet. Hesten må rett og slett modnes litt mer først.

Robin Laser gikk hurtig i rygg på Golden Street og så veldig pigg ut hele veien, han boblet av energi og ville løpe mye fortere enn det som ble kjørt. De kjørte en 3000 meter i rolig fart. Han fungerte veldig fint så dette blir spennende.

Golden Street så bare helt fantastisk ut, både på stallgulvet og i banen. Han danset rundt med hode lavt og har aldri fungert bedre i følge Sigbjørn. Tidligere har han gått litt på høyre tommen osv, men nå var han rett som en snor og så lekker ut. Vi sikter mot start på Biri 3.mai, måtte bare dette komme frem i løp!

Ingen kommentarer: